Válasz erre: szatoka — Sziasztok!A játék tökéletesen működik a fent lévő fordítással. Hogy vannak-e hiányzó része...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz
Csak bejelentkezett, megerősített e-mail-címmel rendelkező felhasználók szólhatnak hozzá.
BejelentkezésVálasz erre: szatoka — Sziasztok!A játék tökéletesen működik a fent lévő fordítással. Hogy vannak-e hiányzó része...
Sziasztok!
A játék tökéletesen működik a fent lévő fordítással. Hogy vannak-e hiányzó részek, vagy lesz-e még frissítve a fordítás azt nem tudom, de az innen letölthető teljesen jól működik a játék mostani ingyenes verziójával.
Be is húztam.
Sziasztok! Csütörtöktől ingyenes az Epicen a Platinum Edition.
Érdeklődnék, hogy tervezik-e a fordítók a magyarítás verzióhoz igazítását?
Előre is köszi a választ.
Sziasztok!
Ezt a magyarítást frissiti még valaki?
1.0.12.58-nál jár a mostani verziója a játéknak.
Válasz erre: piko — magyaritasok.info.hu-n egy srác kiadott egy 100%-os fordítást az alaphoz, szerintem azt ke...
Válasz erre: Törölt felhasználó — Pontosan ezért gondoltam én is, hogy azért nagyából nem lesz gond, erre alig van benne mag...
Válasz erre: rosscowka — "A fordítás a játék 1.0.0.262-es verziójával kompatibilis. Tartalmazza az alapjátékot, az...
Válasz erre: rosscowka — "A fordítás a játék 1.0.0.262-es verziójával kompatibilis. Tartalmazza az alapjátékot, az...
Válasz erre: Törölt felhasználó — A [color=#767676][font=MuseoSans-500]http://magyaritasok.info.hu/ oldalról én is letöltött...
Válasz erre: robinss4 — rosscowka! Nem, ez nem ilyen egyszerű. Te azt látod, működik, pedig nem. Minden patchnél j...
Válasz erre: rosscowka — Sziasztok! Tudom, nem foglalkoztok a magyarítással, mert még sok patch, dlc jön, meg hogy...
Szia! Nagyon szépen köszönöm a választ.