Válasz erre: Anonymusx — Van akinek szüksége van még erre? Epices Dishonored - Definitive Edition magyarításra ?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz
Csak bejelentkezett, megerősített e-mail-címmel rendelkező felhasználók szólhatnak hozzá.
BejelentkezésVálasz erre: Anonymusx — Van akinek szüksége van még erre? Epices Dishonored - Definitive Edition magyarításra ?
Válasz erre: Anonymusx — Van akinek szüksége van még erre? Epices Dishonored - Definitive Edition magyarításra ?
Szia nekem is eltudod küldeni ? bujtasandras@gmail.com
Válasz erre: Thuviel — Nem létkérdés, de ha egyszer elkészülne örülnék neki.
Már elkészült :)
Kéne email mert máshogy nem tudom megoldani
Nem létkérdés, de ha egyszer elkészülne örülnék neki.
Jelen!
Válasz erre: Novák Gábor — Sziasztok!Tervbe van véve, hogy a magyarítás hozzá lesz igazítva az Epic Store változathoz...
Van akinek szüksége van még erre? Epices Dishonored - Definitive Edition magyarításra ?
Sziasztok!
Tervbe van véve, hogy a magyarítás hozzá lesz igazítva az Epic Store változathoz is? Jó helyre telepítettem, de angol maradt a játék.
Most ingyen osztogatják az első részt, így kedvet kaptam a második részhez.
Előre is köszönöm a választ!
Válasz erre: zotya0330 — Igen körülbelül 3 hónapja kezdtük a fordítást Fordítók: Gyurmi91, Noname, Zotya0330 A ford...
Válasz erre: Éjpenge — hello cassio1987 mit lehet tudni a fordítás állapotáról , hol tart? tanks a választ előre...
ĐeRossZ
Válasz erre: MrKrido — Én is érdeklődnék, hogy esetleg lesz rá esély hogy valaki lefordítsa?
Szia nekem is eltudod küldeni ? Ha még megvan ? becsuszika@gmail.com
.Epices Dishonored - Definitive Edition magyarítás
köszi.