Dishonored 2

hirdetés

Összesen 31 hozzászólás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz

Csak bejelentkezett, megerősített e-mail-címmel rendelkező felhasználók szólhatnak hozzá.

Bejelentkezés
  1. kakukk007 Offline

Válasz erre: Anonymusx — Van akinek szüksége van még erre? Epices Dishonored - Definitive Edition magyarításra ?

Szia nekem is eltudod küldeni ? Ha még megvan ? becsuszika@gmail.com

.Epices Dishonored - Definitive Edition magyarítás

köszi.

2. Saliver Offline

Válasz erre: Anonymusx — Van akinek szüksége van még erre? Epices Dishonored - Definitive Edition magyarításra ?

Szia nekem is eltudod küldeni ? bujtasandras@gmail.com

3. Törölt felhasználó

Válasz erre: Thuviel — Nem létkérdés, de ha egyszer elkészülne örülnék neki.

Már elkészült :)

4. Anonymusx Offline

Kéne email mert máshogy nem tudom megoldani

5. Thuviel Offline

Nem létkérdés, de ha egyszer elkészülne örülnék neki.

6. 7Janek7 Offline

Jelen!

7. Anonymusx Offline

Válasz erre: Novák Gábor — Sziasztok!Tervbe van véve, hogy a magyarítás hozzá lesz igazítva az Epic Store változathoz...

Van akinek szüksége van még erre? Epices Dishonored - Definitive Edition magyarításra ?

8. Novák Gábor Offline Tesztelő

Sziasztok!

Tervbe van véve, hogy a magyarítás hozzá lesz igazítva az Epic Store változathoz is? Jó helyre telepítettem, de angol maradt a játék.

Most ingyen osztogatják az első részt, így kedvet kaptam a második részhez.

Előre is köszönöm a választ!

9. Beren Offline
    Épp a múlt héten telepítettem fel a Dishonored 2-t, de gondoltam, körbenézek, hátha történt valami azóta, hogy utoljára erre jártam. Kimondottan örülök, hogy igen, mert egy nagyon jó kis játék, amit már végigtoltam egyszer, de jó lesz úgy újrajátszani, hogy mélyebben is értem... :-) Ahogy nézem, rendes tempóban halad is a munka, szóval most már inkább megvárom, amíg elkészül. Nagyon köszönöm a fordítást!
  10. Éjpenge Offline
    köszi a választ szuper 
  11. zotya0330 Offline Senior fordító

Válasz erre: zotya0330 — Igen körülbelül 3 hónapja kezdtük a fordítást Fordítók: Gyurmi91, Noname, Zotya0330 A ford...

Nem Noname, ha nem Nulladik az egyik fordító, csak véletlenül elírtam
  12. zotya0330 Offline Senior fordító
    Igen körülbelül 3 hónapja kezdtük a fordítást Fordítók: Gyurmi91, Noname, Zotya0330 A fordítás állását nyomon követhetitek a magyaritasok.info.hu oldalon.
  13. Cassio1987 Offline

Válasz erre: Éjpenge — hello cassio1987 mit lehet tudni a fordítás állapotáról , hol tart? tanks a választ előre...

3 hónapja indult a projekt és 3 nappal ezelőtt lett 25%-os az állapotjelzője :)
  14. Éjpenge Offline
    hello cassio1987 mit lehet tudni a fordítás állapotáról , hol tart? tanks a választ előre is 
  15. Cassio1987 Offline
    Már fordítás alatt áll a játék
  16. ĐRZ Offline
    Én, hogy őszinte legyek szeretnék belekezdeni a fordításába, de nem értek a fájlok szerkesztéséhez.  Ja meg nincs meg a játék... lehet ez is apró gond. xd Kérdés: Mennyi nagy gond az, ha nCore-ról leszedem a játékot? 
    Aláírás:

ĐeRossZ

17. adikas Offline
    Illetve a kiegészítőt?
  18. adikas Offline
    Érdeklődni szeretnék, hogy valaki tervbe vette e már a fordítását?
  19. Xellos Offline
    Valaki végül fordítja a Dishonored 2-öt és ha igen hogy áll vele? :)
  20. Robertika Offline
    Ha valaki neki kezd Nemettül betudok segiteni
  21. DeWitt100 Offline
    Remélem minél hamarabb kész lesz hozzá a magyarítás :)
  22. DeWitt100 Offline
    Remélem minél hamarabb kész lesz hozzá a magyarítás :)
  23. FartingSquirrel Offline

Válasz erre: MrKrido — Én is érdeklődnék, hogy esetleg lesz rá esély hogy valaki lefordítsa?

Esély biztos van rá; a valószínűsége vitatható.
    Nekem tetszett az első rész, alig várom, hogy belekezdjek ebbe, és szívesen fordítanám is, ha lenne rá időm. :/ Majd talán egyszer...
    (Azért elég jó játék, valaki majd biztosan belekezd.)
  24. MrKrido Offline
    Én is érdeklődnék, hogy esetleg lesz rá esély hogy valaki lefordítsa?
  25. Atesz0100 Offline
    Valaki nem tudja, hogy lehetséges-e egyáltalán lefordítani és ha igen, akkor valakinek nem szerepel esetleg a tervei között lefordítani? (nehogy elhaljon a topic ^^ )
  • «
  • 1