Mass Effect Andromeda

hirdetés

Összesen 258 hozzászólás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz

Csak bejelentkezett, megerősített e-mail-címmel rendelkező felhasználók szólhatnak hozzá.

Bejelentkezés
  1. Gordon80s Offline

Válasz erre: Anonymusx — Kipróbáltam h átmásoltam egy másik meghajtóra, ahol nem volt a mappa nevek között szünet,...

Szia!

Elég letölteni a játékot a kiválasztott könyvtárba, majd a Frosty 1.0.6.3-as Mod Managert használva megkeresed a játék könyvtárában az exe fájlt, utána belerakod a használni kívánt modokat.

Elindítod a Steam-et, majd az EA Appot a sorrend teljesen mindegy szerintem és végül a Mod Manager-ből futtatod a játékot. Igen megkérdezi, hogy akarod-e a módosításokkal futtatni, nanáhogy igen.

Egy rövid ideig kell várni és el fog indulni, amíg bezümmögi a dolgait. Sajnos a Steam-es és Epic-es változatoknál kell némi csavarás a dolgokba, de garantáltan működik azokkal is.

Szép napot.

2. Anonymusx Offline

Kipróbáltam h átmásoltam egy másik meghajtóra, ahol nem volt a mappa nevek között szünet, viszont a játék mapppa nevénél mégis van egy - Mass Effect Andromeda, és az indító végig is megy addig... tehát -datapath d:steamlibrary/steamapps/common/Mass

Viszont a steames mappákat nem hiszem h át lehetne nevezni, szóval eddig jutottam...

3. Anonymusx Offline

jah, most látom, hogy a paramétereknél nemí rja kia teljes elérést, a G: program files2/stb... mappákba raktam, indításánál meg csak annyit ír hogy

-datapath G:program Nem bírja a spacet, vagy csak nem írja ki teljesen?

4. Anonymusx Offline

Nektek elindul a játék a magyarítással ?

Frostyn hozzáadom a modot, és elindítom, a steam erre újraindul, kiír egy kérdést, hogy ezzel a parancssorral akarom-e indítani a játékot, majd nem történik semmi.

5. Törölt felhasználó

Válasz erre: Gordon80s — Sziasztok!Ismét foglalkoztam egy kicsit a fordítással, és javítottam rajta. Az alábbi link...

Szia esetleg fel tudnád tölteni máshova?

6. 7Janek7 Offline

Válasz erre: Szemi92 — Van benne gépi segítség?

Persze hogy van. Program megnyitása, szövegszerkesztés gép megnyitása és segítsége nélkül lehetetlen ;)

7. Szemi92 Offline

Van benne gépi segítség?

8. qsscanner Offline

Válasz erre: Gordon80s — Sziasztok!Ismét foglalkoztam egy kicsit a fordítással, és javítottam rajta. Az alábbi link...

Köszönöm szépen! Már az előző változat is szuper volt, ég és föld volt a különbség az első változathoz képest! Hogy-hogy nem kerül(het) már fel az oldalra, hogy többen rátaláljanak?

9. Törölt felhasználó

Válasz erre: Melof — Sziasztok!újra leporoltam a Mass Effect szériát és megpróbáltam letölteni a lejjebb megado...

Telekom fiokodba keresd meg az internetnél az internetvédelmet. Igaz a kutya se kérte de be volt kapcsolva nekem is.

10. Gordon80s Offline

Sziasztok!

Ismét foglalkoztam egy kicsit a fordítással, és javítottam rajta. Az alábbi linken eléritek a friss változatot, a régebbit törlöm.

MEA-Final.rar

11. Szemi92 Offline

Nekem is Telekom van de nem blokkolja.

12. Melof Offline

Sziasztok!

újra leporoltam a Mass Effect szériát és megpróbáltam letölteni a lejjebb megadott linkről a magyarítást de sajna telekom leblokkolta az oldalt.

Kérdésem az hogy honnan lehet esetleg letölteni még?

13. kriszta Offline

Szia Gordon80s!

Értem és köszönöm a választ.

Ezek után én sem tudok mást, csak kérni, hogy aki esetleg használtan az Epic verziót, írjon mi volt a tapasztalata.

Előre is köszi.

14. Gordon80s Offline

Válasz erre: kriszta — Kedves Gordon80s!Esetleg azóta tudsz valamit az Epic verzióról?Most 80%-os akció van, visz...

Szia Kriszta!

Szívesen segítenék ebben, de sajnos az Epic változatról továbbra sem tudok nyilatkozni. Csupán feltételezem, hogy működnie kellene úgy, mint a Steam-es változatnál. Ami, mint korábban írtam úgy működik, hogy elindítom a Steam-et és az EA Appot és végül a Frosty-t, a benne levő modokkal. Adott esetben itt ugye a sorrend Epic, EA App és Frosty lenne.

A többiek közül nem tudom használta-e már valaki a modot Epic alatt.

Szép napot.

15. kriszta Offline

Kedves Gordon80s!

Esetleg azóta tudsz valamit az Epic verzióról?

Most 80%-os akció van, viszont ha nem működik vele akkor nem veszem meg.

Előre is köszönöm a választ.

16. Flegmatika18 Offline

Válasz erre: Gordon80s — Szia!Nagyon szívesen. Találok még benne hibákat, azokat javítom. Addig is töltöttem fel eg...

Köszi!

A 2024. 10. 04. - 20:50:13-án szereplő MEA-Final.rar-hoz képest történtek javításokat benne, mert jelenleg azt telepítettem fel.

17. Gordon80s Offline

Válasz erre: Flegmatika18 — Nagyon szépen köszönöm a magyarítást, Gordon80s!

Szia!

Nagyon szívesen.

Találok még benne hibákat, azokat javítom. Addig is töltöttem fel egy frissebb változatot, ami az alábbi linken elérhető. A régebbit törlöm.

MEA-Final.rar

18. Flegmatika18 Offline

Nagyon szépen köszönöm a magyarítást, Gordon80s!

19. MrDevil Offline

Frosty Mod Manager Fix-et be kell másolni az Andromeda mappájába, utána működnie kell a frostynak

nexusmods.com/masseffectandromeda/mods/1200

20. markinho1993 Offline

tört 1.10 deluxe verzió! a frosty betöltötte a magyaritást, launch után 2 ablak windows parancssor, majd miután az eltünik, launchinggal a program lekerül a tálcára! nálam ennyi történik, ezt a programot se használtam még életemben sem! :(

21. HJ Offline Senior fordító

Válasz erre: LePierre — Sziasztok , tört verzióval, origin vagy ea app nélkül is működik? Mert nekem nem ment. Leh...

Bemásolod a módosított AnselSDK64.dll fájlt amiről már többször is volt szó és ennyi. Működni fog a tört verzió.Az 1.10 tuti.De ha már úgyis modot használsz akkor célszerű használni a MEA_Fixpack_1.05d modot is ami sok hibát kijavít.

22. MrDevil Offline

Válasz erre: LePierre — Sziasztok , tört verzióval, origin vagy ea app nélkül is működik? Mert nekem nem ment. Leh...

Működik, tört verzió 1.10-zel próbáltam

Hol akadtál el?

23. lacikakukk, Offline

szia! Nekem működik azzal is!

24. Gordon80s Offline

Szia!

Tört verzióval kapcsolatban nem tudok nyilatkozni. A fordítást csak mod formájában lehetett elkészíteni.

Esetleg próbáld meg a lejjebb leírtakkal futtatásra bírni. Ha nem megy, akkor passz.

25. Gordon80s Offline

Válasz erre: Login — Ez a file a teljes magyaritást tartalmazza? vagy az adott dialogus részt érinto fix?

Szia!

A teljes magyarítást tartalmazza, amit a Frosty Editor betölt.

• «
  • 1
  • ...