Beholder

hirdetés

Összesen 31 hozzászólás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz

Csak bejelentkezett, megerősített e-mail-címmel rendelkező felhasználók szólhatnak hozzá.

Bejelentkezés
  1. joci17 Offline

Sziasztok várhatóan mikor lesz elérhető nem szeretnék senkit sem csak meg szeretném kérdezni?

2. frem Offline

Remek! Köszönöm a gyors választ!

3. Evin Offline Vezető szerkesztő

Még átnézzük, és utána kikerül az oldalra.

4. frem Offline

Sziasztok!

Látom elkészült a magyarítás. Nagyon szépen köszönjük!

Viszont letöltési linket nem találok a játék adatlapjánál, sem esetleges külső linket ahol elérhető?!

5. istvanszabo890629 Offline Senior fordító

Ha megnézed a játék profilját, akkor láthatod, hogy kik foglalkoznak vele:

https://magyaritasok.hu/games/beholder

Aláírás:

Az álmok üzenetek a mélyből.

6. Dppzenron Offline

Válasz erre: Szivats — Üdv neked is.;) Rosszul gondoltad.

Üdv!! Most szivats(z), vagy tudsz valamit amit én nem? :P

7. Szivats Offline

Válasz erre: Dppzenron — Sajnálatos. hogy az évek alatt nem készült hozzá magyarítás. Pedig remek játék. Gondoltam...

Üdv neked is.;)

Rosszul gondoltad.

8. Dppzenron Offline

Sajnálatos. hogy az évek alatt nem készült hozzá magyarítás. Pedig remek játék. Gondoltam mosmár beregisztrálok, kommentelek egyet, hátha valaki felfigyel a játékra és nekiesik.

9. Kriszes Offline

Válasz erre: kbalint03 — Ha szeretnétek a mostani beholder verzióhoz csinálhatok magyarítást(az unturned magyarítás...

az aktuális, ami egyben a végleges, ahhoz megkérhetlek, hogy készíts egy fordítást? nagyon jó játék, már folytatásai is vannak :)

örülnék, ha valaki képes lenne lefordítani és lehetne vele magyarul játszani :)

10. joci17 Offline
    Sziasztok várható-e a magyaritás mert már nekem kéne ? mert a játék jó de nem értek egy szót sem
  11. Vadvarjú Offline
    Hello! Lesz valami ebből a magyarításból? Én nagyon vártam de úgy tűnik, hogy nem fordítja már senki. Érdemes várni?
  12. Alesi Offline
    Nem lehetne akár csak az hogy az alapot lefordítani? Vagy lehet tudni milyen százalékban van kész a fordítás?
  13. kbalint03 Offline
    Figyelem én abba hagyom a fordítást míg ki nem jön egy végleges verzió(azaz amihez egy jó ideig nem jön újítás)mert így vannak bajok.
  14. Alesi Offline
    Sziasztok érdeklődnék, hogy a fordításra érdemes-e várni vagy sajnos nem?
  15. kbalint03 Offline

Válasz erre: Törölt felhasználó — Kedves kbalint03! Énis szeretnék segíteni a fordításban. Már el is kezdtem, jó lenne ha ak...

plusz blissful sleep be is belekezdtem :D
  16. kbalint03 Offline

Válasz erre: Törölt felhasználó — Kedves kbalint03! Énis szeretnék segíteni a fordításban. Már el is kezdtem, jó lenne ha ak...

vegigjatszasmesterei@gmail.com
  17. Törölt felhasználó

Válasz erre: kbalint03 — Hát igen fordítani szeretném és igazából azért érdeklődtem hogy tudsz-e néha amikor nem ér...

Kedves kbalint03! Énis szeretnék segíteni a fordításban. Már el is kezdtem, jó lenne ha akkor együtt haladnánk. Ne fordítsak le valami másodjára is. Köszi! Egy e-mail címet szeretnék kérni!
  18. kbalint03 Offline

Válasz erre: The_Reaper_CooL — http://trc.ucoz.hu -> Itt megtalálhatod az elérhetőségemet. Közben rájöttem, hogy a for...

Hát igen fordítani szeretném és igazából azért érdeklődtem hogy tudsz-e néha amikor nem érek rá te is fordítani. :/
  19. The_Reaper_CooL Offline Senior fordító
    http://trc.ucoz.hu -> Itt megtalálhatod az elérhetőségemet. Közben rájöttem, hogy a fordítást könnyű elkészíteni (Unitys játék ellenére), mert minden szöveg egy mappán belül van. Így nem tudom, hogy miben tudnék segíteni (fordítani nem, ha te akarod lefordítani a játékot).
    Aláírás:

"Csak szólíts TRC-nek!"

Weboldal | Facebook

20. kbalint03 Offline

Válasz erre: The_Reaper_CooL — Üdv néked kbalint03! A játék fordítását nem tudom, hogy programokkal végzed-e, avagy sem,...

Hali,sajnos a profilodat nem találja így nem tudom az emailed... :/
  21. The_Reaper_CooL Offline Senior fordító
    Üdv néked kbalint03! A játék fordítását nem tudom, hogy programokkal végzed-e, avagy sem, de írj az e-mail címemre, és akkor segédkezek benne.
    Aláírás:

"Csak szólíts TRC-nek!"

Weboldal | Facebook

22. kbalint03 Offline
    Hát én is kitartást kívánok magamnak mert nem ilyen sok párbeszédre emlékeztem :D de ha nem lesz nagyobb baj akkor lesz magyarítás és köszi
  23. Aryol Offline Senior fordító
    Igen, valóban. Ezt is várom azért. Sok kitartást a fordításhoz!
  24. kbalint03 Offline
    Igen a steam es beholdert magyarítom ami kész van benne:menü és az elején a trailer pl:ami a papírra van írva
  25. experto11 Offline

Válasz erre: Aryol — Kíváncsi vagyok rá. Régen a kedvenc játékom volt. Még Amigára próbáltam honosítani hex edi...

Hát szerintem ő nem azt fordítja amire gondolsz. Van steamen egy beholder nevű játék ami hasonlít a this war of minera.
  • «
  • 1