Jelentkezz be a hozzászóláshoz
Csak bejelentkezett, megerősített e-mail-címmel rendelkező felhasználók szólhatnak hozzá.
BejelentkezésRemek! Köszönöm a gyors választ!
Még átnézzük, és utána kikerül az oldalra.
Sziasztok!
Látom elkészült a magyarítás. Nagyon szépen köszönjük!
Viszont letöltési linket nem találok a játék adatlapjánál, sem esetleges külső linket ahol elérhető?!
Ha megnézed a játék profilját, akkor láthatod, hogy kik foglalkoznak vele:
https://magyaritasok.hu/games/beholder
Az álmok üzenetek a mélyből.
Válasz erre: Szivats — Üdv neked is.;) Rosszul gondoltad.
Üdv!! Most szivats(z), vagy tudsz valamit amit én nem? :P
Válasz erre: Dppzenron — Sajnálatos. hogy az évek alatt nem készült hozzá magyarítás. Pedig remek játék. Gondoltam...
Üdv neked is.;)
Rosszul gondoltad.
Sajnálatos. hogy az évek alatt nem készült hozzá magyarítás. Pedig remek játék. Gondoltam mosmár beregisztrálok, kommentelek egyet, hátha valaki felfigyel a játékra és nekiesik.
Válasz erre: kbalint03 — Ha szeretnétek a mostani beholder verzióhoz csinálhatok magyarítást(az unturned magyarítás...
az aktuális, ami egyben a végleges, ahhoz megkérhetlek, hogy készíts egy fordítást? nagyon jó játék, már folytatásai is vannak :)
örülnék, ha valaki képes lenne lefordítani és lehetne vele magyarul játszani :)
Válasz erre: Törölt felhasználó — Kedves kbalint03! Énis szeretnék segíteni a fordításban. Már el is kezdtem, jó lenne ha ak...
Válasz erre: Törölt felhasználó — Kedves kbalint03! Énis szeretnék segíteni a fordításban. Már el is kezdtem, jó lenne ha ak...
Válasz erre: kbalint03 — Hát igen fordítani szeretném és igazából azért érdeklődtem hogy tudsz-e néha amikor nem ér...
Válasz erre: The_Reaper_CooL — http://trc.ucoz.hu -> Itt megtalálhatod az elérhetőségemet. Közben rájöttem, hogy a for...
Válasz erre: The_Reaper_CooL — Üdv néked kbalint03! A játék fordítását nem tudom, hogy programokkal végzed-e, avagy sem,...
Válasz erre: Aryol — Kíváncsi vagyok rá. Régen a kedvenc játékom volt. Még Amigára próbáltam honosítani hex edi...
Sziasztok várhatóan mikor lesz elérhető nem szeretnék senkit sem csak meg szeretném kérdezni?