Child Of Light

Fény a Google fordító után...

hirdetés

Összesen 17 hozzászólás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz

Csak bejelentkezett, megerősített e-mail-címmel rendelkező felhasználók szólhatnak hozzá.

Bejelentkezés
  1. Aryol Offline Senior fordító
    A játék március  24 és 28 között ingyenesen beszerezhető az Uplayról!
  2. Aryol Offline Senior fordító
    Egy újabb frissítés, ezúttal az utolsó: https://data.hu/get/11868624/CoL.1.4_Hun_Aryol.zip
  3. Aryol Offline Senior fordító
    Frissítés:      data.hu/get/11851070/CoL.1.3_Hun_Aryol.zip
  4. Aryol Offline Senior fordító
    Nemsokára felkerül az oldalra (remélhetőleg) az 1.2-es változat, ami támogatja a régebbi kiadásokat is.
  5. Aryol Offline Senior fordító
    Készítettem egy másik változatot, ami talán megy a régebbi (vagy tört) kiadásokkal is. Próbáljátok ki:  https://data.hu/get/10666903/COL-All.zip
  6. Aryol Offline Senior fordító
    A letöltéseknél egy frissített változat van (1.1-es).
  7. Georgi Offline

Válasz erre: Georgi — Köszi szépen a magyarítást, így nekiugrottam még egyszer az elejétől. :) Nem tudom, hogy m...

Újrarakás után jó lett.  Köszönöm még egyszer, megyek is élvezni a játékot! :)
  8. Georgi Offline

Válasz erre: Aryol — Aki nem akar várni, annak itt egy link:    data.hu/get/10623197/CoL.1.0_Hun_Aryol.zip

Köszi szépen a magyarítást, így nekiugrottam még egyszer az elejétől. :) Nem tudom, hogy másnál milyen, de a beállításokon belül a jobb oldali részen hiányzik a tartalom nagy része. A felbontás, meg az ablak módhoz tartozik csak látható beállítás, a többinél a nyíl mellett semmi nem látszik.
  9. Aryol Offline Senior fordító
    Aki nem akar várni, annak itt egy link:    data.hu/get/10623197/CoL.1.0_Hun_Aryol.zip
  10. gyurmi91 Offline Senior fordító
    Ez gyors volt. Köszi szépen!
  11. Aryol Offline Senior fordító
    A honosítást elküldtem a Portálnak, hamarosan tölthető lesz.
  12. Aryol Offline Senior fordító
    A fordítás készen van, most tesztelem.
  13. ThotTee Offline
    Jöhet :) Sok sikert hozzá!
  14. Aryol Offline Senior fordító
    A DLC-k is le lesznek fordítva.
  15. gyurmi91 Offline Senior fordító
    Én is vevő lennék rá.
  16. experto11 Offline
    Én is örülnék neki.
  17. Aryol Offline Senior fordító
    Kipróbáltam a Child of Light jelenlegi honosítását és nagyon hamar rá kellett jönnöm, hogy az egészet a Google fordítóprogramjával készítették, ami nagy csalódás volt, mert ez a játék nem ezt érdemli (nagyrészt értelmetlen katyvasz a fordítás).  Úgy döntöttem, készítek egy összeszedettebb honosítást a játékhoz. Hogy mikor lesz kész? Még ebben az évben, reményeim szerint. Persze ez attól is függ érdekel-e valakit rajtam kívül ez a rendkívül hangulatos játék.