Titan Quest Anniversary Edition

hirdetés

Összesen 103 hozzászólás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz

Csak bejelentkezett, megerősített e-mail-címmel rendelkező felhasználók szólhatnak hozzá.

Bejelentkezés
  1. Cyrus Offline Vezető szerkesztő

Jeleztük a fordítónak, hogy elérhetetlen a weboldala.

Ha külső linken érhető el a fordítás, akkor ilyen esetben mindig a fordító elérhetőségén érdemes máskor érdeklődni. A fordító(k) elérhetősége megtalálható az adott játék adatlapján.

Aláírás:

Az élet csak egy álom, útban a halál felé!

2. Bigyupapa Offline

Sziasztok!

Miért nem tölthető a magyarítás? Sehonnan!

3. Zan1456 Offline

Válasz erre: Zsiráftarkó — Örülök neki, hogy javítottátok de nálam sajnos még mindig angol a ragnarök:(

Meglett az a gond is, hamarosan meglesz.

4. Zsiráftarkó Offline

Örülök neki, hogy javítottátok de nálam sajnos még mindig angol a ragnarök:(

5. Zan1456 Offline

Innen le tudjátok tölteni:

https://drive.google.com/u/0/uc?id=1Gt--IzhIgHUb0EQGV45fWH4a_Zlvj7Jo&export=download

Mik változtak? (1.0.9)

• A verzióváltással bejött új dolgok pótolva. (Inventoryban hiányzó szövegek, tárgyak és szettek nevei)

6. Zan1456 Offline

Új hiba!

Az inventoryban az egyik mostani frissítésben kettő helyett három fül van, ezeknek hiányzik a fordításuk.

7. Zan1456 Offline

Válasz erre: De4dKn!ght — Nagyon megörültem hogy sikerül megtalálni a hiba okát, de nálam valami még mindig nem stim...

Tudnál egy képet küldeni?

8. De4dKn!ght Offline

Válasz erre: Zan1456 — Innen le tudjátok tölteni:https://drive.google.com/u/0/uc?id=1sAInuveUHK6p4gLMuV3-OjpPRl1x...

Nagyon megörültem hogy sikerül megtalálni a hiba okát, de nálam valami még mindig nem stimmel, a 2. kiegészítőben még mindig angol a párbeszéd. :(

Aláírás:

Lets Game!

9. Zan1456 Offline

Innen le tudjátok tölteni:

https://drive.google.com/u/0/uc?id=1sAInuveUHK6p4gLMuV3-OjpPRl1x1ziX&export=download

Mik változtak? (1.0.8)

• A verzióváltással bejött új dolgok pótolva.
    • Lett dokumentáció (Itt is elérhető)
    • Ismert hibák javítva (Pl. angol nyelvűek a küldetések)
  10. Zan1456 Offline

Megvan a hiba, a frissítéssel valamit javítottak.

Egy pár órán vagy napon belül meglesz a hiba javítása.

11. Zan1456 Offline

Tudok a hibáról, de jelenleg nem tudok vele mit kezdeni, mivel a legújabb frissítés után jött elő ez a hiba.

+ Bele fog kerülni egy telepítési útmutató.

+ Amint lehet, javítom a hibát.

12. Shield Offline

Nem értem, miért nem lehet készíteni egy txt. fájlban pár mondatos leírást, telepítés, dlc-k, stb...

Néhány alapvető információ jó szolgálatot tenne, főleg azoknak, akik nem jártasok a dolgokban.

13. Zsiráftarkó Offline

Válasz erre: warg — Reméltem, hogy a fordító válaszol, mert neki van rálátása a technikai oldalára is. :-(

Ha megtörténik a csoda és válaszol, azt itt közzéteszem mert ahogy olvastam ez érdekel pár embert.

14. warg Offline Moderátor

Válasz erre: Zsiráftarkó — Szia!Semmi hibaüzenetet nem kapok, minden szöveg, videó, magyar kivéve az északit. A küldi...

Reméltem, hogy a fordító válaszol, mert neki van rálátása a technikai oldalára is. :-(

15. Zsiráftarkó Offline

Válasz erre: warg — Kapsz valami hibaüzenetet, vagy csak angol marad minden?Érdemes újra megnézni a telepítőbe...

Szia!

Semmi hibaüzenetet nem kapok, minden szöveg, videó, magyar kivéve az északit. A küldiknél is csak a ragnarök angol a többi magyar. Az elérhetősége megvan, már dobtam neki emilt de nem válaszol.

16. Thuviel Offline

Válasz erre: warg — Kapsz valami hibaüzenetet, vagy csak angol marad minden?Érdemes újra megnézni a telepítőbe...

Nem az Ő hibája, nekem is angol. Már többször jeleztem a fordítójának, aki szerint rendben van.

Úgyhogy feladtam. Akármit csináltam akármire telepítettem angol maradt. Meg van még egy srác, neki is.

17. warg Offline Moderátor

Válasz erre: Zsiráftarkó — A Ragnarök megy valakinek magyarul?

Kapsz valami hibaüzenetet, vagy csak angol marad minden?

Érdemes újra megnézni a telepítőben vagy az olvassel fájlban leírtakat, hátha kimaradt egy lépés. Ha így sem sikerül, az adatlapon megtalálod a fordítók elérhetőségeit.

18. Zsiráftarkó Offline

A Ragnarök megy valakinek magyarul?

19. totyaxy Offline

Válasz erre: Törölt felhasználó — Jaj, nem bocsi, nem tűnik el, csak az "Internet sebességére" van fordítva :D

Nálam is, ráadásul az első lehetőség: "betárcsázós"...

20. Törölt felhasználó

Jaj, nem bocsi, nem tűnik el, csak az "Internet sebességére" van fordítva :D

21. Törölt felhasználó

Válasz erre: Zan1456 — Ajánlom, hogy frissíts rá mindig az oldalra, mert csak úgy tölti be az új dolgokat.

Szia Zan,

egy észrevétel, sima Anniversary van fenn, és ha magyarítjuk, akkor a beállításokból, az általános fülön a játék sebessége sor teljesen eltűnik. Most vettem észre, remélem nem baj ha itt jelzem :)

22. noname06 Offline

Válasz erre: totyaxy — Szia, nem az oldal frissítéssel van gond, másik böngészőből, teljes előzmény törléssel is...

Szia totyaxy.

23. totyaxy Offline

Válasz erre: Zan1456 — Ajánlom, hogy frissíts rá mindig az oldalra, mert csak úgy tölti be az új dolgokat.

Szia, nem az oldal frissítéssel van gond, másik böngészőből, teljes előzmény törléssel is az jön fel hogy "Titan Quest Verzió: 1.0.7 Kiadva: 2021.10.01." . De ez lényegtelen szerintem... Itt a letöltésre kattintva feljön rengeteg link, aminek a legutolsója (letöltés) visz a google drive-ra.

24. Zan1456 Offline

Válasz erre: totyaxy — Szia, kicsit megzavart az "új oldal", mert semmilyen új linket nem láttam, de szerencsére...

Ajánlom, hogy frissíts rá mindig az oldalra, mert csak úgy tölti be az új dolgokat.

• «
  • 1