Star Wars Battlefront II

hirdetés

Összesen 10 hozzászólás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz

Csak bejelentkezett, megerősített e-mail-címmel rendelkező felhasználók szólhatnak hozzá.

Bejelentkezés
  1. Szemi92 Offline

A 2005-el pont most játszok, a GoG verzióval működik a Magyarítás.

2. The_Reaper_CooL Offline Senior fordító

Válasz erre: MedVooD — Tisztelt oldal üzemeltető! Kérdem én miért van még fent egy Magyaritás az oldalon. Amivel...

Bár nem én készítettem a fordítást, de olyan keresztkérdésem lenne, hogy melyik fordítást használod? Csak mert van a régi, 2005-ös Battlefront II-höz fordítás, a legújabb Battlefront II-höz pedig nincs. Azt mondjuk nem tudom, hogyha a régit használod akkor a régi fordítás működik-e, mivel 2014-ben lett utoljára frissítve, de általában a régi játékokhoz jónak kell lennie a fordításoknak is.

Aláírás:

"Csak szólíts TRC-nek!"

Weboldal | Facebook

3. MedVooD Offline

Tisztelt oldal üzemeltető! Kérdem én miért van még fent egy Magyaritás az oldalon. Amivel e készítő már nem foglalkozik? Vagy miért nincs feltüntetve az hogy aki tisztességgel megvette a játékot az le se töltse mert nem működik! Hatalmas fekete pont az alkotónak. Ha egyszer bele kezd valamibe ezt nem kellene ennyire elhanyagolni!

4. ExoHun Offline

Válasz erre: Evin — Csalóka, mert valóban 2db Battlefront II létezik, és ami most ingyenes volt (az újabb), ah...

Értem és köszönöm a válaszokat.

5. Doom 4 Offline

Meglehetne csinálni?

6. Evin Offline Vezető szerkesztő

Válasz erre: ExoHun — Sziasztok,A tegnapi nap folyamán Epic Games-ről behúztam ingyen az SW: Battlefront II játé...

Csalóka, mert valóban 2db Battlefront II létezik, és ami most ingyenes volt (az újabb), ahhoz nincs jelenleg fordítás.

7. Pityu Mester Offline Senior fordító

Ahhoz a Battlefront II-höz, amit te behúztál az Epicen, tudomásom szerint nincs honosítás. Amit te letöltöttél innen a portálról, az a 2005-ös kiadású játékhoz való.

8. ExoHun Offline

Sziasztok,

A tegnapi nap folyamán Epic Games-ről behúztam ingyen az SW: Battlefront II játékot.

Letöltöttem hozzá a magyarítást viszont az olvass el fájl-ban szereplő GameData és _lvl_pc mappák nincsenek a játék fő könyvtárában, s sehol nem találok ilyen mappát vagy fájlt amit felül írhatnék sem a játék fő könyvtárában, sem az Origin Games könyvtárban, sem az Epic Games könyvtárban; de még a Dokumentumok mappában sem. A kérdésem az lenne, hogy akkor hogyan tudnám ezt le magyarítani. Létrehoztam a szükséges mappákat is, de nem kíván magyarul működni. Még a játék nyelvi beállításaiban sem szerepel magyar nyelv...

Remélem tudtok segíteni.

Előre is köszönöm.

9. Mehee01 Offline
    Talán érdemes lenne Bakernél (bakeronline.hu) próbálkozni. Épp a Battlefield 1-en dolgozik ami szerintem közel áll technikailag ehhez is (ugyan az a motor és fejlesztő), hátha tud segíteni, vagy legalább valami iránymutatást tudna adni, hogy hol érdemes keresgélni. 
  10. eclstone Offline
    Sziasztok! Én és néhány ismerősöm szeretnénk belevágni az újonnan megjelent SWBF2 lefordításába.  Azonban egyikünk sem ért a "programozói" részéhez, szóval olyan személyt keresünk, aki kitudná nyerni a nyers angol szöveget a játékból és majd visszatudná implementálni, illetve szívesen frissítené az újonnan megjelenő patchek és DLC-k esetén. Természetesen, ha a fordításban szeretnél segíteni és csatlakoznál, azt is szívesen fogadjuk! :)