Válasz erre: Csori96 — Az új rész megjelenése előtt végigjátszottam az első részt, és találtam a fordításban néhá...
Gond a magyarítással Windows 10 ver. 1709-en
Jelentkezz be a hozzászóláshoz
Csak bejelentkezett, megerősített e-mail-címmel rendelkező felhasználók szólhatnak hozzá.
BejelentkezésVálasz erre: Csori96 — Az új rész megjelenése előtt végigjátszottam az első részt, és találtam a fordításban néhá...
Az új rész megjelenése előtt végigjátszottam az első részt, és találtam a fordításban néhány apró hibát.
Ezeket összegyűjtöttem itt: https://imgur.com/a/hellblade-senuas-sacrifice-magyar-t-s-3AQG0tc
Mivel a fordító nem adott közvetlen elérhetőséget, az SG.hu-s fórum pedig halott, ezért gondoltam, hogy megosztom itt, hátha eljut valahogy a fordítóhoz.
Azóta kapott ajànlott gépigényt is és mindenütt 16 GB RAM kell.
Igen azóta frissítve lett mert eleinte csak win 11 volt. Én is meg lepődtem.
Frissítették jah
Válasz erre: Doom 4 — Nem nehéz kitalálni ha már nem jön win 10-re. 32 giga már alap 2024-ben. Már számos játék...
Nem tudom te miket olvasol, de a játék érkezik Win10-re is.
STEAM
Nem nehéz kitalálni ha már nem jön win 10-re. 32 giga már alap 2024-ben. Már számos játék csak 32 gigával érzi jól magát.
Star citizennél meg még a 64 is kevés lesz XDXDXD
Válasz erre: Doom 4 — Ajánlottba lesz annyi.
Sehol sem írja ajánlottba annyit. Mutasd már meg létszives,hogy hol irják.
Ajánlottba lesz annyi.
Ha minden igaz az ajànlott lesz a 32gb ram. De nem hiszem hogy egy ilyen kaliberű jàték meg eszik 32gb ramot.
Válasz erre: Doom 4 — Kijött a gépigénye és ahogy várható volt, hogy Windows 11 kell hozzá 32 giga rammal.
Neked ez hol 32 giga RAM?
Kijött a gépigénye és ahogy várható volt, hogy Windows 11 kell hozzá 32 giga rammal.
Válasz erre: Törölt felhasználó — Igen nagyon szuper magyar felirattal jön :)
Az nem olyan biztos... Nem látok benne semmi rációt hogy a MS a leépítések után ilyenre költött + arra sem hogy maga a ninja theory csinálta meg ezt a 27 nyelvet (pláne hogy az elsőben se voltak ezek és ennyi) Nehogy gépi legyen .. (mondjuk már elég jól tolja az ai)
Igen nagyon szuper magyar felirattal jön :)
Márcsak egy gépigény hiányzik.
Válasz erre: Törölt felhasználó — Steam adatlapja alapján a game 27 nyelvet tartalmaz majd és az egyik az a magyar....
Ej hogy nincs szerkesztés gomb. Ez a Hellblade 2-re értendő
Steam adatlapja alapján a game 27 nyelvet tartalmaz majd és az egyik az a magyar....
Sziasztok
A VR verzióra valahogy rá lehet erőltetni a magyarítást?
Megjelenéskor még működött a fordítás VR alatt is, mert magyar felirattal nyomtam végig, de most ha átmásolom a .pak-ot a nem VR-ből a VR-be, el sem indul a játék.
Előre is köszi :)
Válasz erre: Cyrus — Igen.A letöltésnél látható, hogy mikor lett az adott fordítás frissítve.
Tényleg..köszi...nem vettem észre.
Igen.
A letöltésnél látható, hogy mikor lett az adott fordítás frissítve.
Az élet csak egy álom, útban a halál felé!
Válasz erre: Cyrus — Frissült a fordítás így, hogy tudomást szerzett a fordító róla!
Akkor ez azt jelenti, hogy a letöltéseknél már a frissített fordítás található meg?
Válasz erre: Törölt felhasználó — Frissités lesz a magyaírtáshoz? Csak mert állítólag 1 éve nem működik és azóta is kapott f...
Frissült a fordítás így, hogy tudomást szerzett a fordító róla!
Válasz erre: Törölt felhasználó — Frissités lesz a magyaírtáshoz? Csak mert állítólag 1 éve nem működik és azóta is kapott f...
A magyarítás telepítőjében megtalálod az elérhetőségét: felkeresheted a magyarítós SG-fórumon, vagy írhatsz neki e-mailt (illetve pontosabban a TaleHuntersnek [Hellblade tárggyal], az továbbítódik neki).
Ha jelzed a fordítónak, akkor biztos fogja frissíteni, feltehetőleg nem is tud róla, hogy ne működik.
Köszönjük. Én is ezt tervezem, hogy az elejéről kezdem, és akkor megnézem a hibákat, ha a fordító nem reagálna.