Hellblade: Senua's Sacrifice

Gond a magyarítással Windows 10 ver. 1709-en

hirdetés

Összesen 37 hozzászólás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz

Csak bejelentkezett, megerősített e-mail-címmel rendelkező felhasználók szólhatnak hozzá.

Bejelentkezés
  1. Evin Offline Vezető szerkesztő

Válasz erre: Csori96 — Az új rész megjelenése előtt végigjátszottam az első részt, és találtam a fordításban néhá...

Köszönjük. Én is ezt tervezem, hogy az elejéről kezdem, és akkor megnézem a hibákat, ha a fordító nem reagálna.

2. Csori96 Offline

Az új rész megjelenése előtt végigjátszottam az első részt, és találtam a fordításban néhány apró hibát.

Ezeket összegyűjtöttem itt: https://imgur.com/a/hellblade-senuas-sacrifice-magyar-t-s-3AQG0tc

Mivel a fordító nem adott közvetlen elérhetőséget, az SG.hu-s fórum pedig halott, ezért gondoltam, hogy megosztom itt, hátha eljut valahogy a fordítóhoz.

3. Törölt felhasználó

Azóta kapott ajànlott gépigényt is és mindenütt 16 GB RAM kell.

4. Törölt felhasználó

Igen azóta frissítve lett mert eleinte csak win 11 volt. Én is meg lepődtem.

5. Doom 4 Offline

Frissítették jah

6. leventecos Offline

Válasz erre: Doom 4 — Nem nehéz kitalálni ha már nem jön win 10-re. 32 giga már alap 2024-ben. Már számos játék...

Nem tudom te miket olvasol, de a játék érkezik Win10-re is.

7. Szemi92 Offline

STEAM

• Minimum:
    • 64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
    • Op. rendszer: Windows 10/11 64 Bit
    • Processzor: Intel i5-8400 | AMD Ryzen 5 2600
    • Memória: 16 GB RAM
    • Grafika: Nvidia GTX 1070 | AMD RX 5700 | Intel Arc A580
    • Tárhely: 70 GB szabad hely
    • Egyéb megjegyzések: SSD Required
  8. Doom 4 Offline

Nem nehéz kitalálni ha már nem jön win 10-re. 32 giga már alap 2024-ben. Már számos játék csak 32 gigával érzi jól magát.

Star citizennél meg még a 64 is kevés lesz XDXDXD

9. leventecos Offline

Válasz erre: Doom 4 — Ajánlottba lesz annyi.

Sehol sem írja ajánlottba annyit. Mutasd már meg létszives,hogy hol irják.

10. Doom 4 Offline

Ajánlottba lesz annyi.

11. Törölt felhasználó

Ha minden igaz az ajànlott lesz a 32gb ram. De nem hiszem hogy egy ilyen kaliberű jàték meg eszik 32gb ramot.

12. leventecos Offline

Válasz erre: Doom 4 — Kijött a gépigénye és ahogy várható volt, hogy Windows 11 kell hozzá 32 giga rammal.

• 64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
    • Op. rendszer: Windows 11
    • Processzor: Intel i5-8400 | AMD Ryzen 5 2600
    • Memória: 16 GB RAM
    • Grafika: Nvidia GTX 1070 | AMD RX 5700 | Intel Arc A580
    • Tárhely: 70 GB szabad hely
    • Egyéb megjegyzések: SSD Required

Neked ez hol 32 giga RAM?

13. Doom 4 Offline

Kijött a gépigénye és ahogy várható volt, hogy Windows 11 kell hozzá 32 giga rammal.

14. Törölt felhasználó

Válasz erre: Törölt felhasználó — Igen nagyon szuper magyar felirattal jön :)

Az nem olyan biztos... Nem látok benne semmi rációt hogy a MS a leépítések után ilyenre költött + arra sem hogy maga a ninja theory csinálta meg ezt a 27 nyelvet (pláne hogy az elsőben se voltak ezek és ennyi) Nehogy gépi legyen .. (mondjuk már elég jól tolja az ai)

15. Törölt felhasználó

Igen nagyon szuper magyar felirattal jön :)

16. Doom 4 Offline

Márcsak egy gépigény hiányzik.

17. Törölt felhasználó

Válasz erre: Törölt felhasználó — Steam adatlapja alapján a game 27 nyelvet tartalmaz majd és az egyik az a magyar....

Ej hogy nincs szerkesztés gomb. Ez a Hellblade 2-re értendő

18. Törölt felhasználó

Steam adatlapja alapján a game 27 nyelvet tartalmaz majd és az egyik az a magyar....

19. s7evcsenko1 Offline

Sziasztok

A VR verzióra valahogy rá lehet erőltetni a magyarítást?

Megjelenéskor még működött a fordítás VR alatt is, mert magyar felirattal nyomtam végig, de most ha átmásolom a .pak-ot a nem VR-ből a VR-be, el sem indul a játék.

Előre is köszi :)

20. Törölt felhasználó

Válasz erre: Cyrus — Igen.A letöltésnél látható, hogy mikor lett az adott fordítás frissítve.

Tényleg..köszi...nem vettem észre.

21. Cyrus Offline Vezető szerkesztő

Igen.

A letöltésnél látható, hogy mikor lett az adott fordítás frissítve.

Aláírás:

Az élet csak egy álom, útban a halál felé!

22. Törölt felhasználó

Válasz erre: Cyrus — Frissült a fordítás így, hogy tudomást szerzett a fordító róla!

Akkor ez azt jelenti, hogy a letöltéseknél már a frissített fordítás található meg?

23. Cyrus Offline Vezető szerkesztő

Válasz erre: Törölt felhasználó — Frissités lesz a magyaírtáshoz? Csak mert állítólag 1 éve nem működik és azóta is kapott f...

Frissült a fordítás így, hogy tudomást szerzett a fordító róla!

Aláírás:

24. FartingSquirrel Offline

Válasz erre: Törölt felhasználó — Frissités lesz a magyaírtáshoz? Csak mert állítólag 1 éve nem működik és azóta is kapott f...

A magyarítás telepítőjében megtalálod az elérhetőségét: felkeresheted a magyarítós SG-fórumon, vagy írhatsz neki e-mailt (illetve pontosabban a TaleHuntersnek [Hellblade tárggyal], az továbbítódik neki).

25. Cyrus Offline Vezető szerkesztő

Ha jelzed a fordítónak, akkor biztos fogja frissíteni, feltehetőleg nem is tud róla, hogy ne működik.

Aláírás:

• «
  • 1