Call of Cthulhu

Az új, nem a régi !

hirdetés

Összesen 35 hozzászólás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz

Csak bejelentkezett, megerősített e-mail-címmel rendelkező felhasználók szólhatnak hozzá.

Bejelentkezés
  1. Anonymusx Offline

Nyilván nem azon múlik :)

2. rihekopó42 Offline

Kulcsos oldalakon 5 euro a játék ha ezen múlik akkor a felét állóm a másik felét meg valaki akarja még aztán elküldjük a kulcsot.

3. Keeperv85 Offline Senior fordító

Felkerülhetne ide pl. egy link formájában, nem a kész adatbázisba. A készítője nem tette közzé.

4. Törölt felhasználó

Akkor legalább az a ~80%-os kerülhetne fel...az is bőven több mint a semmi. (Feltéve ha elhalt a project) Biztos lenne rá valaki aki befejezné valamilyen formában.

5. Keeperv85 Offline Senior fordító

Válasz erre: Thuviel — Kellene tudni, hogy a 4 kérdőjel mit sugall...bemész egy szobába, felelősségrevonsz minden...

Szerintem ahelyett, hogy egymást túllicitáljuk, hogy ki a bunkó és ki nem és ki a lusta és ki nem és ki fordítja a játékot és ki nem: nem kaptam fordítást vissza attól, aki kérte a fájlokat. Nekem nincs meg a játék, megvenni nem is tervezem. Fordítani sem igazán érzek késztetést.

6. Thuviel Offline

Válasz erre: DaveN7 — Ja bocsánat hogy kérdeztem valamit nem kéne bunkónak lenni ha valaki kérdez valamit.

Kellene tudni, hogy a 4 kérdőjel mit sugall...bemész egy szobába, felelősségrevonsz mindenkit, és csodálkozol hogy nem tetszik.

7. Evin Offline Vezető szerkesztő

Válasz erre: DaveN7 — Van valamilyen fejlemény a fordítással kapcsoltban ????

Amennyire tudni lehet Keeper nem kapott még semmilyen fájlt, így valószínűsíthető, hogy ebből a kezdeményezésből nem lesz semmi.

8. DaveN7 Offline

Ja bocsánat hogy kérdeztem valamit nem kéne bunkónak lenni ha valaki kérdez valamit.

9. BigAti Offline

Válasz erre: DaveN7 — Van valamilyen fejlemény a fordítással kapcsoltban ????

Van, igen, az a fejlemény, hogy nincs fejlemény.

Egyébként értem hogy akciós a kérdőjel valahol, de ne pazarold ennyire, tartalékolj más kérdéseidhez is.

10. DaveN7 Offline

Van valamilyen fejlemény a fordítással kapcsoltban ????

11. Keeperv85 Offline Senior fordító

Válasz erre: tivike — Köszönöm szépen!Azt esetleg meg tudnád még nekem mondani, hogy hogyan próbálhatom ki?Teszt...

Nem akarom kitenni ide az eszközöket a teszthez. Ha úgy érzed olyan készültségi fokban van, hogy tesztre alkalmad, küldd/add vissza fájlokat, összerakom neked.

12. tivike Offline

Válasz erre: Keeperv85 — Nem feltétlen naprakész...https://drive.google.com/file/d/1kVkPBxKtDz64JOKhG3OmF4sRPn-cbT-...

Köszönöm szépen!

Azt esetleg meg tudnád még nekem mondani, hogy hogyan próbálhatom ki?

Tesztelnem kéne mielőtt folytatom.

13. Gontart Offline

Sok erőt kívánok az újbóli fordításhoz! Ehhez a játékhoz feltétlen megvárom a fordítást, ha már évek óta vártam rá. :)

14. Keeperv85 Offline Senior fordító

Válasz erre: tivike — Sziasztok. Sajnos az amúgy is lassan haladó fordítás megtorpant. Adatvesztés történt és el...

Nem feltétlen naprakész...

https://drive.google.com/file/d/1kVkPBxKtDz64JOKhG3OmF4sRPn-cbT-V/view?usp=sharing

15. Evin Offline Vezető szerkesztő

Válasz erre: tivike — Szerencsére nem. A fordítást külön fájlba kezdtem el. Időnként kimentettem drájvra. Aztán...

Én egy 94 fájlos, részleges adatvesztésnél tanultam meg, hogy a fordítást mindig felhős mappába csináljam, folyamatosan oda dolgozzak, és hiba esetén az utolsó 10-20 verzió mindig visszaállítható, legyen az Dropbox, GDrive, OneDrive...

16. tivike Offline

Válasz erre: Anonymusx — Akkor nem ment kárba a fordításod?

Szerencsére nem. A fordítást külön fájlba kezdtem el. Időnként kimentettem drájvra. Aztán folytatgattam. Már vajdnem a végén jártam. De a biztonsági mentésem sajnos kicsit karcsúbb. Szerintem 80% körüli. Ha újra megkaphatnám a nyelvi fájlokat, akkor szívesen befejezném. Talán idén is elkészülhetne.

17. Anonymusx Offline

Válasz erre: tivike — Sziasztok. Sajnos az amúgy is lassan haladó fordítás megtorpant. Adatvesztés történt és el...

Akkor nem ment kárba a fordításod?

18. tivike Offline

Sziasztok. Sajnos az amúgy is lassan haladó fordítás megtorpant. Adatvesztés történt és elvesztettem a fájlokat. Máskülönben 85-88% körül volt, illetve van biztonsági mentésem. Keeperv85, megtennéd, hogy feltöltöd újra?

19. Cyrus Offline Vezető szerkesztő

Azt mindenki döntse el maga.

Azt tudni kell, hogy a fordítók többsége már nem készít (fejezi be az elkezdettet) olyanhoz amihez már létezik valamilyen fordítás, akár milyen is legyen az.

Aláírás:

Az élet csak egy álom, útban a halál felé!

20. Nortus Offline

Sziasztok!

A lent megosztott gépi fordítás mennyire volt okés? Illetve, amit tivike elkezdett el lehet esetleg érni valahol? Hátha valaki szeretné folytatni.

Köszi!

21. malditoken Offline
    Üdv, valami hír a projektről ? :)
  22. Keeperv85 Offline Senior fordító
    Szia! Csak a tisztánlátás végett: a tisztelet legjobb esetben is [b]tivike [/b]érdeme itt. Én ugyanis egy megveszett darab sor nem sok, annyit nem adtam a fordításhoz jelen mű soraiban. Egyetlen dolgot ígértem és tartottam is: segítek elkezdeni, támogatom technikailag, ha tudom. Én Doom fordítást csinálok. Hidd el: magában is lélekveszejtő átok...
  23. DURAN2 Offline
    Hello .Remélem jól halad a projekt és karácsonyig kész lesz a fordítás ! Minden Tiszteletem tivike-nek és Keeper-nek, hogy szabadidejükben belevágtak ebbe a gyöngyszembe ! Most olvasom, hogy a másik Lovecraft játék a Sinking City viszont abbamaradt gondolom a benne található rengeteg szöveg végett.Mindenesetre örülné(n)k, ha olykor megosztanád velünk, hogy milyen stádiumban álltok a játék fordításával ...   Köszönjük :)  
  24. malditoken Offline
    Üdv, jó ezt látni hogy "várhatóan" lesz hozzá magyar felirat :)
  25. tivike Offline
    Rendben, küldeni fogom. Elég kemény tényleg a nyelvezete, szóval lassan halad. De le fogom nyomni. :)
  • «
  • 1