Sacred Gold

hirdetés

Összesen 69 hozzászólás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz

Csak bejelentkezett, megerősített e-mail-címmel rendelkező felhasználók szólhatnak hozzá.

Bejelentkezés
  1. József Mayer Offline

sziasztok

Csináltam a facebookon egy "sacred játék" nevű csoportot.

Ha van kedvetek csatlkozzatok, hogy a játékról bármit megosszunk egymással.

2. Törölt felhasználó

Válasz erre: derboy — hd felbontás és megy win11-en is.

Magyarítás sajnos csak a magyarítás saját exéjével jó így skip... egyébként azóta olyan érdekes dolog lett a játékkal ha a mappájából inditom az exét megy a game. De ha a steamen inditom nem szóval tudok vele játszani de a steam nem méri az időmet mivel nem azon fut. Érdekes sose láttam ilyet még :(

3. derboy Offline

hd felbontás és megy win11-en is.

4. Törölt felhasználó

Válasz erre: derboy — Tölsd le ezt, majd másold be a Sacred mappába.https://drive.google.com/drive/folders/1vgLq...

És ez mi és mit tud?

5. derboy Offline

Tölsd le ezt, majd másold be a Sacred mappába.

https://drive.google.com/drive/folders/1vgLqhEfBL4m-865My399q8KiCtZGp_w7

PUREHD.exe indul.

6. Törölt felhasználó

Van itt olyan akinek megy a steamen a Sacred Gold (első rész) windows 11-en? Ha igen hogyan sikerült eli ndítania?

7. Cyrus Offline Vezető szerkesztő

Bár nem itt kérdezted, de itt kerested a sacred 2 remaster fordítással kapcsolatos kérdés üzenetedet. Így itt jelzem (ha esetleg nem látnád majd a hírt ezzel kapcsolatban), hogy elkészült a fordító, így már tölthetővé vált. Jó játékot!

Aláírás:

Az élet csak egy álom, útban a halál felé!

8. Nízsaszór Nibor Offline

Válasz erre: Cyrus — Senki ne törölt semmit. Nem lehet, hogy egyszerűen nem emlékszel mit hova írtál? Javaslom...

Igazad van, itt senki nem szokott soha törölni semmit. A mentségem csak annyi, hogy a kellemetlen nagy adatvesztés fiaskó óta nem tudtam megszokni az új oldal szerkezetét, kinézetét. De nem is a külcsín számít, csak az a lényeg, hogy ne történjen megint olyan, hogy elveszik az adatbázis jelentős része.

9. Cyrus Offline Vezető szerkesztő

Senki ne törölt semmit. Nem lehet, hogy egyszerűen nem emlékszel mit hova írtál?

Javaslom kukkants be a Magyarítást keresek topicba... meg fogsz lepődni.

Aláírás:

Az élet csak egy álom, útban a halál felé!

10. Nízsaszór Nibor Offline

Törölték sajnos a hozzászólásomat de még az arra adott választ is. Lehet, hogy még sem lesz semmi a magyarításból. :(

11. Törölt felhasználó

Én meg ha már kiprobáltam el is kezdem a régi sacred 2 goldot :) Beszarás milyen felemelő érzés nem kényszerűen játszani vele mivel nincsenek acsik nincs semmi iránt kényszer :)

12. noname06 Offline

Amit tudtam átemeltem a régi fordításból a remastered kiadásba. Beküldtem portálra, amint elengedik letölthető lesz, és lehet próbálni.

13. Törölt felhasználó

Válasz erre: Szemi92 — Hogyan működik ez? Nekem is Telekom van, de problémamentesen működik. Csak azért kérdezem,...

Kiderült a fiokomnál valami netvédelem be volt kapcsolva amit én sose kértem... De most kilöttem a rákba így már leszedte

14. TBlinT Offline Senior fordító

Válasz erre: derboy — Itt a linkhttps://data.hu/get/14762358/S2R_Global.rarBenne van a kibontott global.res file...

Nem tűnik olyan vészesnek, ahogy nézem meg is vannak jelölővel jelölve a sorok, így csak össze kéne mixelni az egységes sorokat. A maradék szöveg (olyan 3000 sor lehet maximum), pedig 1-2 hét alatt ledarálható lenne, csak kérdés, hogy ez a játék - mármint ez a félresikerült "új" kiadás, ér-e ennyi munkát.

15. Szemi92 Offline

Válasz erre: Törölt felhasználó — Ej de moslék ez a telekom tiltja ezt nem tudom leszedni.... welcome 2025

Hogyan működik ez? Nekem is Telekom van, de problémamentesen működik. Csak azért kérdezem, mert érdekel.

16. derboy Offline

Válasz erre: Törölt felhasználó — fps-1(kukacka)freemai.hu Ennek az optionsCustomnak egyébként hol kéne lennie?

Elküldtem külön..

17. Törölt felhasználó

Válasz erre: derboy — Itt a linkhttps://data.hu/get/14762358/S2R_Global.rarBenne van a kibontott global.res file...

Ej de moslék ez a telekom tiltja ezt nem tudom leszedni.... welcome 2025

18. derboy Offline

Itt a link

https://data.hu/get/14762358/S2R_Global.rar

Benne van a kibontott global.res file txt-be

Őssze lehet fésülni de van egy rakat angol szöveg benne.

19. Törölt felhasználó

Válasz erre: bembee — Ha elém kerülne a Gold fordítása, akkor könnyedén össze tudom fésülni az azonos sorokat a...

Egyelőre még nekem se jött meg :) De egy data.hu vagy bármely ingyenes tárhelyre is felmehetne... 3mb nem idő

20. bembee Offline

Válasz erre: TBlinT — Emlékeim szerint a Sacred 2: Gold kiadásához is készült anno fordítás, ami a kiegészítő sz...

Ha elém kerülne a Gold fordítása, akkor könnyedén össze tudom fésülni az azonos sorokat a Remasterrel valamint kigyűjteni mindazt, ami új/módosított szöveg

Aláírás:

bembee12@gmail.com

21. Törölt felhasználó

fps-1(kukacka)freemai.hu Ennek az optionsCustomnak egyébként hol kéne lennie?

22. derboy Offline

Válasz erre: Törölt felhasználó — Steames-ben érdekes semmi ilyen optionsCustom.txtA global res 3mb viszont. Nem tennéd fel...

Küld egy elérhetőséget, és átküldöm

23. Törölt felhasználó

Válasz erre: derboy — Nekem GoG-verzióm van, a régiből.Arra egyből felment a cm.Utána a optionsCustom.txt file á...

Steames-ben érdekes semmi ilyen optionsCustom.txt

A global res 3mb viszont. Nem tennéd fel valahova?

24. derboy Offline

Válasz erre: Törölt felhasználó — Ezt hogy sikerült megoldanod?Neked steamre van meg a Sacred 2 Gold amibe sajnos gyárilag n...

Nekem GoG-verzióm van, a régiből.

Arra egyből felment a cm.

Utána a optionsCustom.txt file át kell írni a locale.language = "hu_HU" -ra

Igy magyar lesz.

Utána már global.res file kinyerhető és átrakható az új verzióba.

Magát a global.res file-t lehet szerkeszteni, és módosítani is megfelelő programmal.

25. Törölt felhasználó

Válasz erre: derboy — SziasztokCommunity Patch-ből kivett magyarítás működik vele.A menüben sok hiba van, de a j...

Ezt hogy sikerült megoldanod?

Neked steamre van meg a Sacred 2 Gold amibe sajnos gyárilag nincs felirat... Ez a community patch pedig egy exe fájl. Bejelölve benne a hu-HU-t értelmszerűen nem teszi fel mivel a game angol...Neked hogy sikerült kinyerned a szöveget? Esetleg feltennéd valahova?

• «
  • 1