Hozzáigazítottam lostprophet fordítását a Landmark Edition-höz. A 2012-es kiadáshoz képest a menü megváltozott, így azt újrafordítottam, illetve rendezői kommentárral bővült a játék, ami angolul maradt. [LETÖLTÉS] A text_English.xml fájlt másold a ...\Dear Esther Landmark Edition\DearEsther_Data\StreamingAssets mappába, és írd felül az ott lévőt.
Sziasztok ! A Dear Esther nek van 2 magyarítésa is. De az "új" dear esther landmark edition - höz nem kompatibilis ! Meg lehetne ezt oldani. A szöveg nyílván nem változott csak új engine-t kapott a szimulátor. Ha veleki lenne oly kedves és megoldaná nagyon hálás lennék érte . Előre is köszönöm.
Biztosan törlöd?
A hozzászólás és a hozzá tartozó válaszok is eltűnnek.
Hozzászólás bejelentése
Lejárt a szerkesztési idő
Mire a mentés megérkezett, a szerkesztésre adott időd lejárt, ezért a módosítás nem menthető el.
Hozzáigazítottam lostprophet fordítását a Landmark Edition-höz. A 2012-es kiadáshoz képest a menü megváltozott, így azt újrafordítottam, illetve rendezői kommentárral bővült a játék, ami angolul maradt. [LETÖLTÉS] A text_English.xml fájlt másold a ...\Dear Esther Landmark Edition\DearEsther_Data\StreamingAssets mappába, és írd felül az ott lévőt.