Válasz erre: rocknor — Hello,a mafia 3 magyarítást köszi,de 100%-tól még messze van.Én mostanában játszom végig,...
hamarosan kezdem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz
Csak bejelentkezett, megerősített e-mail-címmel rendelkező felhasználók szólhatnak hozzá.
BejelentkezésVálasz erre: rocknor — Hello,a mafia 3 magyarítást köszi,de 100%-tól még messze van.Én mostanában játszom végig,...
Hello,
a mafia 3 magyarítást köszi,
de 100%-tól még messze van.
Én mostanában játszom végig, és majdnem minden küldetésnél legalább egyszer van 1,2 párbeszéd angolul.
Várom majd az 1.1 verziót.
Anno én is jelentkeztem , 2016 körül fordítani, de akkor még a hunosítoknak.:)
Ha kell szívesen segítek ezt a pár mondatot javítani, üdv Rocknor.
Na és a Mafia 2?
Ez gyors volt.
Válasz erre: devonmilles — Sziasztok engem is érdekelne mikor lesz 100% feldolgozatottság !:)
Majd mikor eléri a 100% -ot!
Sziasztok engem is érdekelne mikor lesz 100% feldolgozatottság !:)
Sziasztok érdeklődni szeretnék,hogy az idén kész lesz a mafia 3 magyaritása? Nagyon örülnénk neki :)
Köszi a választ!Szép estét :)
Idén már nem lesz kész.
Akkor még az idén lesz 100%
Válasz erre: devonmilles — Sziasztok maffia 3hoz van magyarítás ?:)
Egyelőre nincs de pár napja lett 90%-ra frissítve az állapota, úgy tűnik szépen halad
Sziasztok maffia 3hoz van magyarítás ?:)
Az jó.
Válasz erre: MrDevil — És ezt hol látod? szerintem halott ügy, de csak az én véleményem.
Most lett frissítve 60-ról 80 %-ra de ez csak az én véleményem..
És ezt hol látod? szerintem halott ügy, de csak az én véleményem.
Örömmel látom,hogy tovább halad a fordítás :)
Attól, hogy leszedtem az állapotjelzőt, még halad a projekt, csak nagyon lassan. Kevés ideje van Mortalnak, de megbeszéltem vele, hogy amikor készen lesz, kiteszem a fordítását a mi oldalunkra is. A fórumtopikja változatlan él, lehet kérdezni, beszélgetni stb.
Csak már nem szeretek kint hagyni állónak tűnő projekteket - érthető okokból. :-)
60%-nál állt le mikor leszedték az állapotjelzőt.
Válasz erre: piko — Én egy Péter nevű sráctól próbáltam elkérni, hogy folytatnám, de nem jártaqm sikerrel. Idé...
Válasz erre: Ardea — Arra nem gondoltál, hogy esetleg felvedd a kapcsolatot mortallal, és elkérd tőle a szövege...
Válasz erre: AntiBaker — Jelenleg a Terminatort forditom,a héten szabin vagyok...ha idöben végzek akkor ezt tervezt...
Válasz erre: AntiBaker — Nem elsö,de azért köszi
Válasz erre: piko — [url=https://www.facebook.com/w4team/][font=MuseoSans-500]https://www.facebook.com/w4team/...
Válasz erre: AntiBaker — Jelenleg a Terminatort forditom,a héten szabin vagyok...ha idöben végzek akkor ezt tervezt...
Ahogy a hírnél is írtam, maradhattak benne angol/német szövegek, de eddig senki nem jelentett egy hibát sem. A telepítőben megadott e-mail címre várom őket és javítva lesznek.