Bard's Tale 4 Director's Cut

hirdetés

Összesen 5 hozzászólás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz

Csak bejelentkezett, megerősített e-mail-címmel rendelkező felhasználók szólhatnak hozzá.

Bejelentkezés
  1. Aryol Offline Senior fordító
    Nem fogok nekiállni, mert nem látom értelmét. Túl sok időbe telne és nem igazán játszik már ezzel senki. De aki esetleg ennek ellenére neki akar fogni a fordításnak, annak örömmel segítek a technikai dolgokban.
  2. Keeperv85 Offline Senior fordító
    Unreal Engine: ha nagyon bele nem túrtak, teljesen fordítható a játék és modbarát is... Nem néztem meg, csak az utóbbi időben legalább 20-25 olyan játékkal volt dolgom, amire erre a motorra épül....
  3. Aryol Offline Senior fordító
    A technikai akadályok elhárultak.
  4. Anonymusx Offline

Válasz erre: Aryol — Nagyon tetszett a játék, ezért szívesen lefordítanám. Gondolom a nyelvi fájlok a .PAK állo...

A dragon unpackerrel lehet valahogy visszacsomagolni? mert tegnap nézegettem azt  a progit, de úgy láttam hogy csak kicsimagolni tud, vissza nem, így meg nem értem hogy mire jó.
  5. Aryol Offline Senior fordító
    Nagyon tetszett a játék, ezért szívesen lefordítanám. Gondolom a nyelvi fájlok a .PAK állományokban vannak, ha segít valaki ezek ki-be csomagolásában és fordítható a játék, akkor lehet, hogy nekiállok. A 7zip és a  Dragon Unpacker nem csomagolja ki...