Assassin's Creed 2

verzió változás

hirdetés

Összesen 13 hozzászólás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz

Csak bejelentkezett, megerősített e-mail-címmel rendelkező felhasználók szólhatnak hozzá.

Bejelentkezés
  1. Laca333 Offline

Válasz erre: Doom 4 — Ez már halott project.

Én úgy tudom, hogy előbb az Origin-t fordítják, utána foglalkoznak ezzel.
  2. Doom 4 Offline
    Ez már halott project.
  3. Laca333 Offline

Válasz erre: Keeperv85 — Szia! Indokolt lenne? Nincs meg egyik sem nekem, így nem tudom azokkal mi a helyzet, de ha...

Csatlakozom az előttem szólóhoz, ha van némi szabadidőd foglalkozni velük, akkor sokan örülnénk neki.
  4. 7Janek7 Offline

Válasz erre: Keeperv85 — Szia! Indokolt lenne? Nincs meg egyik sem nekem, így nem tudom azokkal mi a helyzet, de ha...

Kedves Keeper, "sajnos" a Brotherhood és Revelations is kapott frissítést, emiatt a régi fordítási fájlok nem kompatibilisek már. Google-ban rákeresve többen jelezték ezt rajtam kívül, szóval sok embernek okoznál örömet, ha sikerülne ezekhez is egy új verziót készítened :-)  Köszönjük munkátokat!!!
  5. Keeperv85 Offline Senior fordító

Válasz erre: Laca333 — A Brotherhood-ot és a Revelations-t is frissítitek?

Szia! Indokolt lenne? Nincs meg egyik sem nekem, így nem tudom azokkal mi a helyzet, de ha szükséges, adott esetben kerítek rá némi szabadidőt... 
  6. Laca333 Offline
    A Brotherhood-ot és a Revelations-t is frissítitek?
  7. Keeperv85 Offline Senior fordító
    Steam-re sajnos én sem tudok nyilatkozni mennyire lesz jó, majd kipróbálja valaki és kiderül...
  8. Laca333 Offline

Válasz erre: Evin — Szia, igen. Már kész az anyag, csak még publikálásra késszé kell tenni, várhatóan 1-2 nap....

Nagyon jó hír, köszönjük szépen!
  9. Evin Offline Vezető szerkesztő

Válasz erre: martnaacer — Sziasztok! Lesz frissítve a magyarítás? Köszi a válszt. :) 

Szia, igen. Már kész az anyag, csak még publikálásra késszé kell tenni, várhatóan 1-2 nap. UPlay kiadással teljesen kompatibilis lesz, többről nem tudok nyilatkozni.
  10. martnaacer Offline
    Sziasztok! Lesz frissítve a magyarítás? Köszi a válszt. :) 
  11. Laca333 Offline

Válasz erre: Keeperv85 — Üdv! Igen. Viszont nem megy túl gyorsan...

Köszi a választ!
  12. Keeperv85 Offline Senior fordító
    Üdv! Igen. Viszont nem megy túl gyorsan...
  13. Laca333 Offline
    Üdv! Az Assassin's Creed 2 magyarítás sajnos nem települ fel a frissített verzióra. A steam-es és a u-play-es játékokkal sem működik. Hozzá lehet esetleg igazítani a fordítást valahogy?