The Outer Worlds

Obsidian Entertainment

hirdetés

Összesen 19 hozzászólás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz

Csak bejelentkezett, megerősített e-mail-címmel rendelkező felhasználók szólhatnak hozzá.

Bejelentkezés
  1. Doom 4 Offline

Nem mutattak az égata világon semmit belőle, ha az e3 on nem lesz ott akkor legközelebb csak a gamescomon lehetséges.

2. warg Offline Moderátor

Szuper jatek, nagyon tetszett. Viszont jo sok szoveg van benne. Sajnos sokkal tobb a jo jatek, mint az aktiv fordito. :-/

3. Anonymusx Offline

Válasz erre: Törölt felhasználó — Nem érdekli ez a game a fordítokat. Sajnos ez nem olyan cím. Ilyen Hogwartshoz meg Dead Is...

Úgy írod mintha milyen rossz játék lenne az a 2...

A másik meg mintha nem lenne más módszer 2023-ban, képernyőfordító, stb, találj ki valamit...

4. Doom 4 Offline

Második rész semmit nem tudunk. Idő mint a tenger.

5. piko Offline

Válasz erre: Törölt felhasználó — Nem érdekli ez a game a fordítokat. Sajnos ez nem olyan cím. Ilyen Hogwartshoz meg Dead Is...

Eddig az volt a baj, hogy a nagy új játékokhoz nem készül fordítás, most meg az a baj, hogy készül?

6. Törölt felhasználó

Válasz erre: Grammaton — Nagyon jó játék nemsoká jön a 2.rész remélem egyszer lesz hozzá magyarítás

Nem érdekli ez a game a fordítokat. Sajnos ez nem olyan cím. Ilyen Hogwartshoz meg Dead Islandokhoz bezzeg összeröffenntenek "csapatot"

Szóval ne várjon senki ehhez rendes magyarítást

7. pléjer_tsávó Offline

Válasz erre: Patyek — Kolléga, ennél érthetőbben meg sem fogalmazhattad volna! :) :R

pedig Patyek mesterben bíztunk eleitől fogva! : )

8. Grammaton Offline

Nagyon jó játék nemsoká jön a 2.rész remélem egyszer lesz hozzá magyarítás

9. Patyek Offline Senior fordító

Válasz erre: Keeperv85 — Árnyaljuk egy kicsit a képet. Zenét írok, nagy nehezen, évekig csiszolgatom olyanra, ami n...

Kolléga, ennél érthetőbben meg sem fogalmazhattad volna! :) :R

Aláírás:

Üdv.: Patyek

10. Keeperv85 Offline Senior fordító

Válasz erre: Sakhalin666 — Akkor az fordítókat fogja negatívan minősíteni...Nehogy már a google translatre fogják egy...

Árnyaljuk egy kicsit a képet. Zenét írok, nagy nehezen, évekig csiszolgatom olyanra, ami nekem is és majd remélhetőleg a közönségnek is tetszik. Eldöntöm milyen hangszerek lesznek, milyen színpadkép, stb. Majd jön egy másik "zenész" és azt mondja, hogy ez nekem ment volna két perc alatt. Ennyit tudsz? Kiáll a színpadra. Látod, hogy nyomába sem ér a te művednek, de a tömeg őt éljenzi, te meg egy szar vagy attól kezdve. Mert hát ő megmutatta... Te még nekiállsz a következő dalnak? Nem hiszem.

11. Sakhalin666 Offline

Válasz erre: Cyrus — Ha valóban létezik az a bizonyos "másfajta", annak köszönhetően kevés fordítót fog érdekel...

Akkor az fordítókat fogja negatívan minősíteni...

Nehogy már a google translatre fogják egyesek !

Zenész vagyok ha valaki csinál egy béna feldolgozást az az én kedvem nemhogy elveszi hanem igazságot akarok szolgáltatni a dalnak.

Persze én nem vagyok lábköz virág ...

12. Kargab85 Offline

Az a bizonyos "másfajta", az gépi forditást jelent. Értelmezhetetlen sok esetben. Tényleg jobb inkább angolúl annál.

Sokan várják szerintem, mivel nagyon jó játék, de a nyelvezete eléggé összetett (Még nekem is, aki beszél angolúl)

13. Doom 4 Offline

Készül a folytatása.

14. Cyrus Offline Vezető szerkesztő

Ha valóban létezik az a bizonyos "másfajta", annak köszönhetően kevés fordítót fog érdekelni akkor/sajnos.

Aláírás:

Az élet csak egy álom, útban a halál felé!

15. Kargab85 Offline

Üdv! Szeretnék érdeklődni én is, hogy vállalná e valaki ennek a csúcs játéknak a magyarítását?

Másfajta fordítás mar van a játékhoz, olyan amilyen, sok élvezet nincs benne, de most már nincs szoftveres akadálya, hogy fordítható legyen.

16. Keeperv85 Offline Senior fordító

Válasz erre: noname06 — [url=https://zenhax.com/viewtopic.php?f=12&t=13130]https://zenhax.com/viewtopic.php?f=...

Nem lepne meg, ha ez máshoz is jó volna... Mondjuk nem tudtam, hogy létezik már...
  17. noname06 Offline
    [url=https://zenhax.com/viewtopic.php?f=12&t=13130]https://zenhax.com/viewtopic.php?f=12&t=13130[/url]
  18. Keeperv85 Offline Senior fordító

Válasz erre: Munyos — Hatalmas játék , lenyűgöző világ , kiváló értékelések ! Lenne-e kedve valakinek lefordítan...

Szia! Nem fordítható, míg valaki nem ír mellé egy programot... (Evin, ha erre jársz... :) )
  19. Munyos Offline
    Hatalmas játék , lenyűgöző világ , kiváló értékelések ! Lenne-e kedve valakinek lefordítania ? Nem kevés időt venne el , de úgy gondolom a játék megérdemelné a honosítást.