Assassin's Creed: Odyssey

Helló! Érdeklődnék, hogy az Odyssey fordítása mikor lesz elérhető?

hirdetés

Összesen 128 hozzászólás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz

Csak bejelentkezett, megerősített e-mail-címmel rendelkező felhasználók szólhatnak hozzá.

Bejelentkezés
  1. Doom 4 Offline

A blackflaget megerősítették hogy jön a remake április közepén mutatják be.

2. dbiro Offline

Sziasztok!

Steamdeck v1.5.6. - eredeti

A magyarítás telepítése után a játék nem indul.

A fájlok ellenőrzése és frissítése után (steamen keresztül) angol menüvel és felirattal tökéletesen működik . Pár perc játék után, ahogy Raga is írta, újból telepítem a magyarítást, de a probléma ugyanaz.

Találkozotott már valaki ezzel?

Segítségeteket előre is köszönöm.

3. Wolverin Offline

Megmondom, sokszor bosszant, ha nem tudom, hogy egy gigászi (akár 100gb-os) játékban mit cserél le 1 magyarosítás installer. Ráadásul nem lehet visszatenni a régit. Pedig ezek már egyszerű dolgok, no de mindegy. Amiért írok: agy kis segítség azoknak akik a v1.5.3 verziót tették fel (Acoy_hun_v121a.exe 5,797,652 bytes install)... a következő file-ok lettek patch-elve:

DataPC_patch_01.forge 2,833,084,214 bytes

\dlc_13\DataPC_13_dlc.forge 478,017,420 bytes

\dlc_34\DataPC_34_dlc.forge 918,129,656 bytes

\dlc_44\DataPC_44_dlc.forge 87,946,332 bytes

Total: 4 Files 4,322,975,862 bytes

Ha ezeket lementitek valahová, akkor bármi gond van, nem kell a macera.

4. Doom 4 Offline

Válasz erre: papandras — Ilyen felfedező túra, ami történelmileg hitelesen bemutatja a környezetet. XY körbe vezet...

Ja értem ha nem ad hozzá a történethez nem lehet fontos.

5. Evin Offline Vezető szerkesztő

Válasz erre: Bazsa240 — Sziasztok most töltöttem le a játékok ps5 re ezt is le magyarositani és ha igen hogyan? El...

A PS5-re jelenleg nincs olyan megoldás, amivel nem eredeti szoftvert, pl fordítást, használni lehessen. Szinte az összes konzolt fel kell "törni", hogy fordítást lehessen rajta használni, és ott is jellemzően a nem eredeti példányokkal lehet csak használni, a konzolok szigorú védelmei miatt.

De ha megnézed, a fordításnál mindenig jelölve van, melyik platformra vagy konzolra készült, így nem nincs PS5-re sem.

6. Bazsa240 Offline

Sziasztok most töltöttem le a játékok ps5 re ezt is le magyarositani és ha igen hogyan? Előre is köszönöm a segitseget

7. papandras Offline

Válasz erre: Doom 4 — Ez az utak ami nem lett fordítva micsoda?

Ilyen felfedező túra, ami történelmileg hitelesen bemutatja a környezetet. XY körbe vezet egy adott szakaszon, aztán lesznek kérdések, és válaszolni kell. Valami ilyesmi rémlik, sokat nem játszottam vele. Amolyan oktató anyag.

8. Doom 4 Offline

Ez az utak ami nem lett fordítva micsoda?

9. Törölt felhasználó

Válasz erre: papandras — 29 euró körül szokott lenni az Ultimate, ha jól emlékszem.

Na akkor már csak 21 eurot kell esnie...8 nál többet nem adok ki érte.

10. Raga Offline

Enebán most a legolcsóbb.

11. papandras Offline

Válasz erre: Törölt felhasználó — Akkor jó. Már csak valami masszív ubi akció kell és be is szerzem. (Remélem lesz majd olya...

29 euró körül szokott lenni az Ultimate, ha jól emlékszem.

12. Törölt felhasználó

Válasz erre: Raga — 1.5.6 az utolsó verzió, abban jött ki a Valhalla crossover.Közben kint a javított végleges...

Akkor jó. Már csak valami masszív ubi akció kell és be is szerzem. (Remélem lesz majd olyan mint az originsnél volt hogy a fullos verzió 8 euró lesz)

13. rodika Offline

nem semmi munka lehetett srácok. köszönöm szépen. megyek meg is lesem

14. Raga Offline

Válasz erre: Törölt felhasználó — Sose volt fent a game... De ez akkor már nem kapott több patchet? Mert elég régóta ezt az...

1.5.6 az utolsó verzió, abban jött ki a Valhalla crossover.

Közben kint a javított végleges.

15. Törölt felhasználó

Sose volt fent a game... De ez akkor már nem kapott több patchet? Mert elég régóta ezt az 1.5.6-ot látom...

16. BlackShark Offline

Hálás köszönet a temérdek munkáért, pont az első penge öröksége DLC vége felé járok, ennél jobb időzítés nem is lehetett volna.

17. Szivats Offline

Válasz erre: János Völfinger — Mikor teszitek fel a teljes verziót?Ez még mindig angol :(

Ma még nem holnap van..

18. János Völfinger Offline

Mikor teszitek fel a teljes verziót?

Ez még mindig angol :(

19. imikike Offline

Köszönjük szépen

20. János Völfinger Offline

Válasz erre: Lajti — Valóban, sajnos homokszem került a gépezetbe és Alexiosz fájlja angol maradt az Atlantisz...

Kösz srácok! Nagy királyok vagytok! :)

21. Lajti Offline Senior fordító

Valóban, sajnos homokszem került a gépezetbe és Alexiosz fájlja angol maradt az Atlantisz dlc-ben.

Holnapra kirakjuk az újat, kis türelmet.

22. János Völfinger Offline

Én nemrég szedtem le a legújabb Magyarításverziót ami elvileg tartalmazza az Atlantis DLC Magyarosítását is.

De ahogy belépek Atlantiszba (Pont ott tartok. Direkt megvártam a Magyarítást hozzá :D ) a játék ugyanúgy angol mint előtte.

23. Z30lt Offline

Válasz erre: Z30lt — Ez már a virágbolti! :)

Vagyis azzal lett tesztelve sok órán keresztül...

24. Z30lt Offline

Válasz erre: Thuviel — Akkor próbáld ki "virágbolti" verzióval, hogy azzal működik e?

Ez már a virágbolti! :)

25. Thuviel Offline

Válasz erre: Z30lt — 100%-ig nyilván nem teszteltem mindent benne, de jó néhány óra játékidő alatt semmilyen pr...

Akkor próbáld ki "virágbolti" verzióval, hogy azzal működik e?

• «
  • 1