Escape From Tarkov

Elakadtam.

hirdetés

Összesen 7 hozzászólás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz

Csak bejelentkezett, megerősített e-mail-címmel rendelkező felhasználók szólhatnak hozzá.

Bejelentkezés
  1. Doom 4 Offline

Éppen most jön valami bővítmény hozzá.

2. Doom 4 Offline

Kész sincs a játék 5 éve már. Nem is akarják kiadni. Törőlni kéne nem a pénzt pazarolni rá.

3. MedVooD Offline

Válasz erre: hmnnmnm — Üdv!Most először írok a fórumra, így, ha rossz helyre írtam, akkor előre is elnézést kérek...

Enged el...

Egy vicc ez a magyaritás....

4. hmnnmnm Offline

Köszönöm szépen, sikerült!

5. Doom 4 Offline

Ez se fog megjelenni már soha se, nem tudom mit tudnak szórakozni ezzel már 3 éve.

6. FEARka Offline Moderátor

Válasz erre: hmnnmnm — Üdv!Most először írok a fórumra, így, ha rossz helyre írtam, akkor előre is elnézést kérek...

Helló

Egy másik fórumon ezt írták 2020 júniusában:

"Most már magyar nyelven is elérhető a játék! Óriási köszönet érte FrozenOne-nak és csapatának, valamint mindenkinek aki segített benne!

Beállítása: Settings ---> game---> interface language (a neved alatt az első lenyíló menü), lenyitva a menüt, kiválasztjuk a magyar nyelvet."

Azt nem tudom, hogy frissítették-e a legújabb verzióhoz.

Aláírás:

Támogatók listája: https://fearka.webnode.hu

7. hmnnmnm Offline

Üdv!

Most először írok a fórumra, így, ha rossz helyre írtam, akkor előre is elnézést kérek.

Itt az oldalon a játék fordítási állapotánál azt írja, hogy kész. Maga a játékban ugye nincs magyar nyelv opció. Hogyan kell a játékba importálni?

Azt a translate.escapefromtarkov oldalt nem értem.