Resident Evil Village

Érdekelne, hogy ha lesz magyarítás hozzá, kb mikorra várható hogy kész lesz...

hirdetés

Összesen 24 hozzászólás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz

Csak bejelentkezett, megerősített e-mail-címmel rendelkező felhasználók szólhatnak hozzá.

Bejelentkezés
  1. FEARka Offline Moderátor

Letölthető az 1.21-es telepítő, amiben a telepítési hely megadása után ki lehet választani a régebbi verziót, ami telepíthető tört változatokra is.

Aláírás:

Támogatók listája: https://fearka.webnode.hu

2. FEARka Offline Moderátor

Válasz erre: toma00 — Sajnos tényleg nem jó valami, ma próbálgattam de nem megy.Pedig át váltom a kockát és onna...

Másoknak megoldotta az új telepítő (1.2). Szóval a hiba nálad van valószínűleg. Töltsd le a friss telepítőt és előtte csináld meg amiket lejebb is felsoroltam. Azóta nem kapott javítást a játék.

Aláírás:

3. toma00 Offline

Válasz erre: FEARka — HellóTegnap lett frissítve a telepítő. A korábbi fordítást deaktiváld, töröld le, végezz f...

Sajnos tényleg nem jó valami, ma próbálgattam de nem megy.

Pedig át váltom a kockát és onnan indítom a gamet, de akkor is angolul fut.

4. sinobi Offline

Válasz erre: FEARka — HellóTegnap lett frissítve a telepítő. A korábbi fordítást deaktiváld, töröld le, végezz f...

Köszi szépen.

5. FEARka Offline Moderátor

Válasz erre: sinobi — Hello.Jött egy update a játékra (steam gold verzió). azóta nem mükszik a magyarítás. Van m...

Helló

Tegnap lett frissítve a telepítő. A korábbi fordítást deaktiváld, töröld le, végezz fájlellenőrzést, majd telepítsd fel az újat.

Aláírás:

6. sinobi Offline

Hello.

Jött egy update a játékra (steam gold verzió). azóta nem mükszik a magyarítás. Van megoldás rá?

7. rodika Offline

nem akármilyen karácsonyi ajándék skacok. köszi :)

8. DreamLord Offline

Már tölthető Patyek oldaláról. ;)

9. Romario Offline

Köszönjük szépen! :-)

Ezt a magyarítást vártam idén a legjobban.

Nagyon király hogy a téli szünetben készült el, január 3.-ig lehet ki is játszom.

Holnap reggel gyorsan fa díszítés után ha lesz időm még elképzelhető hogy bele is kukkolok! :-D

Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok!

10. Patyek Offline Senior fordító

Szívesen, viszont kívánom mindenkinek! :)

Aláírás:

Üdv.: Patyek

11. Törölt felhasználó

Köszönjük szépen a munkátokat kellemes ünnepeket és boldog új évet is kívánok :)

12. Patyek Offline Senior fordító

A video végén ott van a megjelenési dátum, azaz holnap!

Aláírás:

Üdv.: Patyek

13. sanyilive Offline

Válasz erre: Törölt felhasználó — Karácsonyra lesz kész elvileg :) most épp a tesztelés folyik.

Ooo koszonom szepen! Csak azt lattam az oldalon hogy kesz 100% illetve az utómunkálatoknak is vége. Csak azért kérdeztem. És nagy köszönet a fordítóknak!!!!!

14. Törölt felhasználó

Karácsonyra lesz kész elvileg :) most épp a tesztelés folyik.

15. sanyilive Offline

honnan lehet letölteni?

16. Törölt felhasználó

Nagyon nagy köszönet ezért a munkáért :) én régebben a gépi fordítással vittem végig de az nem volt valami jó. De a minőségi fordítással is végig nyomatom :)

17. GothMan Offline Senior fordító

Köszönet Nilnek és Őrködőnek az előzetesért!

https://youtu.be/QYyuPoGTmX0

18. FEARka Offline Moderátor

Helyzetjelentés:

Készítettem egy rövid bemutatóvideót a magyarításról.

A fordítást elkezdtük tesztelni (Én és GothMan). Egyelőre csak ketten, hogy a nagyon félrefordított mondatokat és a rosszul megjelenő dolgokat kiszűrjük. Ezután majd még a tesztelők is végig fogják játszani.

A fordításból már csak 300 sor párbeszéd (16 647 karakter) és 300 bónusz tárgy leírása (58 939 karakter) van hátra.

Még idén szeretnénk kiadni a fordítást, legkésőbb karácsonyig.

Aláírás:

19. Cyrus Offline Vezető szerkesztő

Válasz erre: raveride — bocs, én azt hittem hogy itt a magyarítás fórumban lehet magyaritást kérni... kösz a válas...

Kérni lehet, de nincs sok értelme mert nem kérés(ek) alapján működnek a hobbi fordítások.

A fordítók azokat a játékokat szokták általában fordítani ,amik a saját ízlésvilágukhoz közel áll, értsd a kedvenc/kedvelt játékukhoz készítenek fordítást, persze ha az technikailag fordítható.

Mivel te "...én tudni akarom már most hogy fogják-e fordítani..." kérdést tettél fel, én arra reflektáltam, mert már fordítják, és ez szerepel az adatbázisban, így erre a kérdésre megkaptad volna a választ mielőtt feltetted, ha megnézted volna.

A feltett dlc-s kérdésre sajnos én nem tudok érdemi választ adni. Ez ügyben olyan oldalakat érdemes látogatni akik főként a játék(ok)kal foglalkoznak, vagy maga a készítők csatornáit felkeresni. De talán lesz itt is olyan ember aki erre a részre is tud majd neked választ adni.

Aláírás:

Az élet csak egy álom, útban a halál felé!

20. nulladik Offline

nem mások kìvánságai alapján működnek a fordìtások (legalábbis a többsègük)

21. rihekopó42 Offline

Amúgy jó lenne egy olyan forum rovat ahol játék javaslatokat lehet tenni.

22. raveride Offline

Válasz erre: Cyrus — Érdemes kérdés előtt tájékozódni, ezért létezik az oldalon a játék adatbázis. Ha használod...

bocs, én azt hittem hogy itt a magyarítás fórumban lehet magyaritást kérni... kösz a választ!

még annyit akarok tudni, hogy terveznek még hozzá dlc-t vagy bármi tartalmat? vagy ez a teljes? ami steamen van bundle, Trauma pack? deluxe bundle-ben van benne

23. Cyrus Offline Vezető szerkesztő

Érdemes kérdés előtt tájékozódni, ezért létezik az oldalon a játék adatbázis.

Ha használod a keresőt, EZT dobná ki.

Aláírás:

Az élet csak egy álom, útban a halál felé!

24. raveride Offline

Tudom még hogy csak kb egy hete jelent meg, de én tudni akarom már most hogy fogják-e fordítani, és ha igen, mikor, mert ettől függ, hogy megveszem most, vagy később csak. Egyébként játszható fordítás nélkül is? Sok benne a szöveg? Mert valami alap angoltudás azért van... Ja és terveznek még kiadni hozzá dlc-t? mert akkor az is új kontent ami magyaritva lesz gondolom később, és ha igy van, akkor inkább megvárom, mert biztos kiadják majd egybe, az összes dlc-vel, konttentel együtt valami legendary edition vagy ilyesmi csomagban...