Final Fantasy VIII Remastered

FF8 magyarítás

hirdetés

Összesen 7 hozzászólás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz

Csak bejelentkezett, megerősített e-mail-címmel rendelkező felhasználók szólhatnak hozzá.

Bejelentkezés
  1. noname06 Offline

Válasz erre: Daer — Na megnéztem, simán települ és jó a magyarosítás, az eredeti Steames verzióhoz.

Köszi a próbát.

Dc-n volt aki nem tudta feltelepíteni, azért érdekelt.

2. Daer Offline

Válasz erre: noname06 — Megpróbálnád légyszíves steamen a régi verzióra feltelepíteni a magyarítást?

Na megnéztem, simán települ és jó a magyarosítás, az eredeti Steames verzióhoz.

3. Daer Offline

Válasz erre: noname06 — Megpróbálnád légyszíves steamen a régi verzióra feltelepíteni a magyarítást?

Bocsi, csak most néztem fel.

Persze, bár azzal ment mikor utoljára telepitve volt pár éve.

4. noname06 Offline

Válasz erre: Daer — Köszi, hát ez szomorú. Meg van mind két verzió, de akkor már a remastert magyarítottam vol...

Megpróbálnád légyszíves steamen a régi verzióra feltelepíteni a magyarítást?

5. Daer Offline

Válasz erre: noname06 — SziaNem hiszem. Túl sok fájlból áll, és a játék szerkezete is megváltozott.

Köszi, hát ez szomorú. Meg van mind két verzió, de akkor már a remastert magyarítottam volna. Akkor marad angolul.

6. noname06 Offline

Szia

Nem hiszem. Túl sok fájlból áll, és a játék szerkezete is megváltozott.

7. Daer Offline

Sziasztok!

Az FF8 magyarítása hozzá lesz vajon igazítva a Remasterhez? Mert sajnos nem működik (Steamen próbáltam).