Age of Empires II: Definitive Edition

Átvettem és elkezdtem előről a fordítást...

hirdetés

Összesen 18 hozzászólás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz

Csak bejelentkezett, megerősített e-mail-címmel rendelkező felhasználók szólhatnak hozzá.

Bejelentkezés
  1. Törölt felhasználó

Válasz erre: Eye — Crytek kérlek ezt a beszélgetést az Age of 3 Definitive forumában folytassátok, ne legyen...

Nincs neki. 2 kommentért nem akartam nyítni. Rajtam kivül láthatóan senkit sem érdekel amúgy se.Töröljétek akkor a kommenteket. Sorry

2. Eye Offline Senior fordító

Crytek kérlek ezt a beszélgetést az Age of 3 Definitive forumában folytassátok, ne legyen összespammelve az Age of Empires II: Definitive Edition fóruma.

Ha nem tűnt volna fel ez az.

Aláírás:

Fordításaim:

Age of Empires II: DE, Loop Hero, VRising, A céh 3, Pentiment

3. szatoka Offline

Ahogy írtam, a jelzett állapot a teljesen átnézett szövegmennyiséget jelenti. Ha átnézés nélkül betenném a régi szövegeket, akkor az állapot kb. 45-50%-ra ugrana, de mivel azokat a szövegeket is átnézem, ezért nem teszem még be.

A készítéssel párhuzamosan tesztelem is, van például a menüben pár helyen, ahol be kellett tennem 1 sortörést is, hogy olvasható legyen a teljes szöveg.

Igyekszem haladni :)

4. Törölt felhasználó

Válasz erre: szatoka — Szia!Igaz ez a 2. rész fóruma, de válaszolok ide :)Nagyon sok szöveg felhasználható, és fe...

Akkor jól sejtettem de akkor miért csak 8% ha ugyanaz a game? Értem hogy vannak új dlc-k de az ennyivel több szöveget tartalmazna ?

5. szatoka Offline

Szia!

Igaz ez a 2. rész fóruma, de válaszolok ide :)

Nagyon sok szöveg felhasználható, és fel is lett használva a frissített magyarításhoz. Megvan minden régi szöveg, azokat is átnézem, és ha szükséges javítom, mert vannak elírások is benne. Sajnos a Def verziót már nem fogják a továbbiakban bővíteni, így be kell érnünk a gyakorlatilag kb. csak újra kiadással. (A grafikához se nagyon nyúltak a 3. rész esetében).

A fordítás nincs félbehagyva, nincs jegelve, csak kevesebb idő jut rá, de azért , ahogy tudok haladok vele. A látható állapot, az azt jelzi, hogy mekkora az a rész, amit újra átnéztem. A meglévő régi szövegek, kb. a teljes szövegállomány kicsit több mint felét teszik ki. Igyekszem haladni vele :)

6. Törölt felhasználó

Az Age of 3 Definitive -nél tudtommal csak a grafikát pimplaték fel nem? A régi alap age of empires 3 magyarul jelent meg. Azt nem lehet felhasználni a magyarrá tételéhez?

7. Eye Offline Senior fordító

Válasz erre: surisomi — Szia,Lesz folytatva a magyarítás a koegészítőkre? pl.: Rome

Szia. A Rome biztosan nem lesz lefordítva. A többi talán idővel, de egy jó ideig biztos csak a javításokat igazítom hozzá.

Aláírás:

Fordításaim:

8. surisomi Offline

Szia,

Lesz folytatva a magyarítás a koegészítőkre? pl.: Rome

9. Eye Offline Senior fordító

Szia, sajnos frissítened kell. Megjegyzésként annyi, hogy az XBOX-os verziót nem én készítem, így nem tudom, hogy mikor kerül fel a friss verzió.

Aláírás:

Fordításaim:

10. Törölt felhasználó

Érdeklődni hogy a game passos verziohoz ahol modként lehet tolni a magyarítást az alapból frissül ahogy úh verziót teszel fel vagy ilyenkor mindig ki kell szedni és vissza kell rakni hogy az új verzió lépjen életbe?

11. GyongyosiSzabee Offline

Szia! Érdeklődnék, hogy esetleg van e valami változás a fordítással kapcsolatban? Vagy esetleg jegelve lett a munka?

12. Dopeman Offline

Nagyon jó lett a fordítás. Köszönöm szépen!

Van még pár angol rész, de király lesz!

13. Eye Offline Senior fordító

Frissítés!

A legújabb kiegészítő a Dawn of the Dukes egységeinek fordítása, számos térkép és további felületek magyarosodtak.

A fordítás letölthető a szokásos helyről: Age of Empires II: Definitive Edition v0.4 magyarítás

Aláírás:

Fordításaim:

14. Eye Offline Senior fordító

Sziasztok!

• Az ÖSSZES civilizáció és egységeik lefordítva a civilizációs tippekkel együtt a 0.3-as verzióban, emellett a kezdő játékosok már bátran belevághatnak a játékba, mert a TELJES tréning szekció is elkészült (Tréning --> A Háború Művészete).
    • Kész a Többjátékos --> Rangsorolt felület teljes fordítása
    • Kész a Co-Op Mód --> Felület teljes fordítása
    • A Nyugat Urai (Lords Of The West) DLC felület magyarítása

Ne feledjétek még midig csak 30 % körül járok, mivel a kampányok teszik ki a fordítás kb. 60 %-át.

A fordítás hamarosan letölthető a szokásos helyről: Age of Empires II: Definitive Edition v0.3

Aláírás:

Fordításaim:

15. Eye Offline Senior fordító

Sziasztok!

• A 0.2-es frissítésben újabb kampány került lefordításra (Egyjátékos --> Kampányok --> Jeanne d'Arc)
    • illetve az Egyjátékos --> Csatározás felület teljes fordítása mellett
    • a Többjátékos --> Rangsorolt felület fordítása is elkezdődött.
    • Számtalan egység és civilizáció is magyar lett.

Hamarosan letölthető innen: Age of Empires II: Definitive Edition v0.2

Aláírás:

Fordításaim:

16. Szerzetes Offline

Nagyon szépen köszönjük, hogy átvetted a fordítást, sok sikert a befejezéséhez!

17. Eye Offline Senior fordító

Már le is tölthető innen:

Age of Empires II: Definitive Edition v0.1

Aláírás:

Fordításaim:

18. Eye Offline Senior fordító

Sziasztok!

Sok hányódtatás után végül talán én leszek az, aki elkészíti az AGE OF EMPIRES II: DEFINITIVE EDITION magyarítását.

Régóta tetszhalott állapotban leledzett egy másik fordítónál, így átvettem, hogy talán javíthatok rajta. Így újrakezdtem.

Csak és kizárólag az alapokra koncentráltam, mivel a statisztikák szerint a játékosok 80%-a csak a Véletlenszerű játékmóddal (Egyjátékos > Csatározás) játszik. Mivel számos egyedi Civilizáció van a játékban, ezen civilizációk egységei jelenleg nincsenek lefordítva, a frissítések során majd javulni fog a helyzet.

Kérlek, ha van időd vidd végig a Tréning > William Walace küldetést, ez az egyetlen kampány amit sikerült lefordítanom.

A fájlt másold be az AoE2DE\resources\en\strings\key-value mappába, felülírva a mappában lévő eredeti angol nyelvű fájlt. FONTOS: előtte készíts másolatot az eredeti fájlról!

Amíg meg nem jelenik az oldalon innen letöltheted: https://drive.google.com/file/d/1qYmJuRbaqxhtY7hBdfqR7xdiJ2D204P9/view?usp=sharing

Bármilyen észrevétel esetén írj a címemre: zoltan.nemeth.ymc@gmail.com

Jó játékot!

Aláírás:

Fordításaim: