The Sims 4

hirdetés

Összesen 23 hozzászólás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz

Csak bejelentkezett, megerősített e-mail-címmel rendelkező felhasználók szólhatnak hozzá.

Bejelentkezés
  1. Beus69 Offline

Sziasztok!

Amint láttam már lassan 1 éve nem volt frissitve a forditás, várható lesz a közeljövőben esetleg frissitve? Mert ha a mostanit töltöm le és telepítem a játékhoz nem működik a játék.

2. Flowy Offline

Jójó,köszönöm :-)

3. piko Offline

Válasz erre: Flowy — Sziaa! Köszönöm a választ! Itt a portálon a Sims4 magyarításoknál,a 100%ost szoktam haszná...

Az update felülírja a fájlokat, ezért lett újra angol a játékod.

Légy picit türelemmel, mert eddig is hozzáigazították az aktuális verzióhoz a magyarítást.

4. Flowy Offline

Sziaa! Köszönöm a választ! Itt a portálon a Sims4 magyarításoknál,a 100%ost szoktam használni ami 1.106.148.1030-tól műkszik,és a tegnapi upp-ig tökéletesen működött,nem egyszer kellett használnom is,mert minden upp után újra kellett magyarítani a játékot.Esetleg nem az lehet a gond hogy mondjuk most már újabb a játék mint a magyarítás? /Lehet hülye kérdés bocs xd / Mert mindent ugyanúgy csinálok ahogy eddig is.

5. warg Offline Moderátor

Válasz erre: Flowy — Sziasztok! A tegnapi Sims4 update ( 1.107.112.1030 ) óta nem tudom magyarítain a játékot,v...

Szia! A játék adatlapján megtalálod a fordítók elérhetőségét, érdemes dobni nekik egy e-mailt, mert nem biztos, hogy gyakran járnak erre. A simsaddict... címet próbáld.

6. Flowy Offline

Sziasztok! A tegnapi Sims4 update ( 1.107.112.1030 ) óta nem tudom magyarítain a játékot,valaki valami help?

7. Cinobers Offline

Válasz erre: piko — https://simsaddicts.info.hu/the-sims-4-magyaritas/ Nem érkezett új magyarítás a legfrisseb...

Köszönöm, perfekt volt.. megnézzúk

Aláírás:
    Azért mert kérdezek, nem kell rögtön megkövezni..
  8. piko Offline

Válasz erre: Cinobers — Csak kérdezem, hogy a jelenlegi Magyarítás a 1.98.158.1020 verzióval is működik? Ha, nem l...

https://simsaddicts.info.hu/the-sims-4-magyaritas/

Nem érkezett új magyarítás a legfrissebb játékverzióhoz?

Az állandó frissítgetés rengeteg időt vesz igénybe. Így, ha csak pár szöveg változik is a játékban, nem biztos, hogy azonnal lesz hozzáigazított magyarítás. Ilyenkor az előző verzióval általában nagyrészt rendben működik a játék. Tehát ha pl. csak az 1.40.61.1020-as patch-hez van magyarítás, de a játékod 1.42.30.1020-as, próbáld ki a (1.40.61.1020-as) magyarítást. Ha sok szöveg változik, akkor a fordítócsapat igyekszik mielőbb frissíteni a fordítást, de értelemszerűen ilyenkor az új és megváltozott szövegeket is rendbe kell rakni/lefordítani.

9. Cinobers Offline

Csak kérdezem, hogy a jelenlegi Magyarítás a 1.98.158.1020 verzióval is működik? Ha, nem lesz frissítés? Köszöntem.

Aláírás:
    Azért mert kérdezek, nem kell rögtön megkövezni..
  10. Doom 4 Offline

Bejelentették a folytatását.

11. Anonymusx Offline

Válasz erre: Delsya — hát szomorúan ütötte fel a fejem, hogy a linket megnyitva nem található a fordítás a játék...

mert rossz a link

https://magyaritasok.hu/games/the-sims-4

12. piko Offline

Válasz erre: Delsya — hát szomorúan ütötte fel a fejem, hogy a linket megnyitva nem található a fordítás a játék...

nekem sikerült letölteni a játék adatlapjáról

13. warg Offline Moderátor

Szia, a jatek adatlapjan van letoltheto magyaritas. Nem teljes, de erdemes lehet kiprobalni.

14. Delsya Offline

Válasz erre: Sediqwe — Mit szeretnél?https://magyaritasok.hu/download/3014/the-sims-4

hát szomorúan ütötte fel a fejem, hogy a linket megnyitva nem található a fordítás a játékhoz, gondolom valami oka volt.

15. hmnnmnm Offline

Tegnap este néztem, hogy irdatlan sok szöveg van ebben a játék, nem csoda, ha esetleg lassan jönne hozzá a fordítás.

Viszont ennek hatására ma éjjel azt álmodtam, hogy a készültségi szint 95%-ra ugrott. Jó álom volt. :D

16. Hetyke Offline

lefordítaná nekem magyarra azt megköszöném.

17. BigAti Offline

Válasz erre: sára — magyarul legyen fordítva

Nem kell minden hozzászóláshoz új felhasználói fiókot létrehozni.

A megoldás már le lett írva. Tetszőleges platformon megvásárolod a játékot, felinstallálod, letöltöd innen a fordítást, azt is telepíted, és mehet a móka magyar nyelven.

18. sára Offline
    magyarul legyen fordítva

19. Evin Offline Vezető szerkesztő

Válasz erre: anett323 — szeretném ha magyarul le lenne töltve a sims4

EA bolt

Steam

Bolt

Ha megvetted, letöltöd tőlünk a fordítást, és az lesz.

20. Szivats Offline

Osztabüdös'..:D

21. anett323 Offline

szeretném ha magyarul le lenne töltve a sims4

22. Anettkám Offline

szeretnék a sims4-játkba belépni