Nioh

Nioh magyarítás problémák

hirdetés

Összesen 15 hozzászólás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz

Csak bejelentkezett, megerősített e-mail-címmel rendelkező felhasználók szólhatnak hozzá.

Bejelentkezés
  1. Doom 4 Offline

Nemsoká jön a folytatás.

2. gyurmi91 Offline Senior fordító

Válasz erre: Thuviel — Hali, van egy kis fordítási hiba:Fenőkő: Nem visszaállítja a fegyverek jártassági szintjét...

Szia!

Köszönöm, hogy jelezted.

Ahogy odajutok, majd módosítok a szövegen.

Üdv

3. Thuviel Offline

Hali, van egy kis fordítási hiba:

Fenőkő: Nem visszaállítja a fegyverek jártassági szintjét, hanem 150-el EMELI. Én meg csodálkoztam, hogy nem működik, hát hogy működött volna egy fullra feltöltött fegyveren.

4. gyurmi91 Offline Senior fordító

Válasz erre: foxdante — Sziasztok, nemrég elkezdtem játszani a Nioh-val és feltűnt, hogy a páncéloknál a Szilárdsá...

Kedves Foxdante!

Tudok a hibáról, de még nem jutottam oda, hogy kijavítsam.

Egyelőre még így marad, de szeretném majd valamikor orvosolni.

Üdv:

Gyurmi91

5. foxdante Offline

Sziasztok, nemrég elkezdtem játszani a Nioh-val és feltűnt, hogy a páncéloknál a Szilárdság mellet nem írja ki az értékeket. Csak annyi áll a számok helyén, hogy #ERROR!. Valószínűleg a játék utoljára megjelent frissítése lehet a ludas. :)

6. Szigyi Offline

Köszönöm a válaszokat.

Szigyi

7. MoonBlade Offline

Köszönöm a hogy ilyen gyorsan meg tudtátok csinálni, már nem fagy ki a játék a fő menüben.

8. gyurmi91 Offline Senior fordító

Kedves Felhasználók!

Hozzáigazítottuk a fordítást az új verzióhoz, ami már elérhető itt a honlapon.

Újra le kell tölteni és telepíteni.

Ha minden igaz, ezután már jónak kéne lennie.

Jó szorakozást hozzá!

Üdvözlettel:

Gyurmi91

9. MoonBlade Offline

Sziasztok , már jeleztem e-mail formába a forditóknak hogy valami miatt az Epic Games-es verzió kifagy a fő menüben. De ugyan ez a verzió ami fent van Ncore-on , azzal hiba nélkül fut . De türelmesen várom hogy hozzá igazitsák a forditást az Epic-hez.Mivel már ki toltam 4x :).

10. kakas201 Offline

Sajnos az epic store-os verzióval nem ez a helyzet. Ott kifagy amint bekerülünk a menübe :(

11. Enigma02 Offline

Sziasztok! Nekem a Steamen van meg, tegnap frissítette magát. Csak újra kellett telepítenem a magyarítást és működik rendesen.

12. FEARka Offline Moderátor

Várod kell, amíg a fordító megnézi a fájlt és ha tudja hozzáigazítja.

Aláírás:

Támogatók listája: https://fearka.webnode.hu

13. Tóth Gyula István Offline

Válasz erre: Szigyi — HellóA Nioh a magyarítás telepítése után nem működik.A főmenü bejön egy pillanatra, azután...

Nekem is ez a problémám. Hozzá kell igazitani. Jó de hogyan? Előre is köszönöm a választ!

14. FEARka Offline Moderátor

Helló

Ezt írhattad volna a Magyarítások probléma topikba is. Tegnap jött ki hozzá egy patch. Valószínűleg hozzá kell igazítani a fordítást.

Aláírás:

Támogatók listája: https://fearka.webnode.hu

15. Szigyi Offline

Helló

A Nioh a magyarítás telepítése után nem működik.

A főmenü bejön egy pillanatra, azután kivág az asztalra

hibaüzenet nélkül. (Win 10) A magyarítás előtt jól működött.

Tud valaki megoldást?

Üdv:

Szigyi