Dreamfall Chapters

The Final Cut

hirdetés

Összesen 10 hozzászólás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz

Csak bejelentkezett, megerősített e-mail-címmel rendelkező felhasználók szólhatnak hozzá.

Bejelentkezés
  1. totyak Offline

Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy van-e arra esély, hogy egyszer ez a játék magyar felirattal lesz játszható. Sok évvel ezelőtt Patyek nekiállt, de akkor technikai problémák miatt megakadt a projekt. Később érdeklődtem egy másik oldalon, ahol FEARka válaszolt nekem és azt írta, elvileg nincs akadálya a fordításnak, van hozzá program, csak neki is, Patyeknak is rengeteg a dolga, fordítása. Esetleg nincs valaki / valakik, akik bevállalnák a fordítást? Talán a két említett úriember segítene is a technikai dolgokkal. Köszönöm, ha valaki reagál. Tudom, nagyon régi játék, kevés rá az érdeklődő és fogalmam sincs mekkora munka lenne, de talán lenne értelme nekiállni.

2. Törölt felhasználó

Nagyon szépen köszönöm a választ.

3. Evin Offline Vezető szerkesztő

Emlékeim szerint volt tervben, el is kezdődtek a munkálatok, de valamilyen technikai probléma miatt leállt a projekt (néhány szöveg nem jelent meg, vagy fagyott, vagy hasonló). Hogy azóta ez meg lett-e oldva, és valaki tervezi-e, arról nincs információm.

4. Törölt felhasználó

Sziasztok semmi fejlemény nincs hogy készül e ehez a jàtékhoz minőségi fordítàs?

5. Törölt felhasználó

sziasztok azt szeretném meg kérdezni hogy tényleg semmi esély hogy el készüljön a fordítás? most fejeztem be a dreamfall the longest journeyt és fordítás nélkül én nem nagyon akarnák bele vágni.

6. Törölt felhasználó

Sziasztok azt szeretném meg kérdezni hogy a játékhoz esélytelen a fordítás? mert nagyon örülnék neki hogy ha a fordítás meg oldható lenne. Mert ez a jàték meg érdemelne egy fordítást. Most ma vittem végig a the longest joourneyt és valami eszméletlen jó játék volt :). Holnap kezdem a dreamfall the longest joourneyt. És nagyon örülnék neki hogy fordítható lenne a játék.

7. Törölt felhasználó

Sziasztok azt szeretném meg kérdezni hogy a fordítást el keszte e már valaki?

8. Anonymusx Offline

Erre én is rég várok..

9. Hayako Offline

Válasz erre: Törölt felhasználó — Sziasztok az lenne a kérdésem hogy a dreamfall chaptershez várható e fordítás?

Szia! Én is régóta várom, de patyeknak egyelőre van elég projektje és voltak gondok a játék magyarításával is, így mikor tavaly rákérdeztem, nekem azt mondta, egyelőre nem, de majd egyszer. Szóval nem a közeljövőben várható.

Aláírás:
    Folyamatban: Kathy Rain 2, C&P, DC 1.
    Kész: LoCV, Tsioque, TKTT, TAAESB, LADB, LM, KR.
  10. Törölt felhasználó

Sziasztok az lenne a kérdésem hogy a dreamfall chaptershez várható e fordítás?