A Plague Tale: Requiem

Az A Plague Tale: Innocence folytatása

hirdetés

Összesen 16 hozzászólás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz

Csak bejelentkezett, megerősített e-mail-címmel rendelkező felhasználók szólhatnak hozzá.

Bejelentkezés
  1. Mr. K Offline

Válasz erre: Evin — Idézet a cikkből: "Itt engedélyezzük a Speciális felügyeleti funkciókat. Ha nem találunk i...

Azért írtam, hogy nem kell engedélyezni, mert nincs mit és hol engedélyezni; az app nincs telepítve, így az engedélyezés úgy vélem, hogy vagy már nem szükséges, vagy pedig csak akkor kell, ha maga az app is telepítve van.

2. Evin Offline Vezető szerkesztő

Válasz erre: Mr. K — Olvastam, de maga a cikk másról szól, ha elolvastad te is; technikailag lehetséges a magya...

Idézet a cikkből: "Itt engedélyezzük a Speciális felügyeleti funkciókat. Ha nem találunk ilyet, nem kell megijedni, az azt jelenti, hogy ez a funkció már be van kapcsolva ennél a játéknál."

Ha arra érted, hogy változott a helyzet, hogy nem kell bekapcsolni, már akkor is így volt. Kivéve, ha most végigpróbáltad az ottani összes játékot, és sehol sem kell.

3. Mr. K Offline

Válasz erre: Cyrus — Érdemes néha a híreket/cikkeket elolvasni. Xbox Gamepass és a fordítás

Olvastam, de maga a cikk másról szól, ha elolvastad te is; technikailag lehetséges a magyarítás, de hogy mely magyarítások támogatottak, az nincs benne taglalva, és ha elolvasod a kommentemet, máris láthatod, hogy a cikk publikálása óta is változott a helyzet, mivel semmit nem kell engedélyezni appon belül, legalábbis a The Plague Tale esetében nem kellett. Első magyarítás, melynél láttam feltüntetve a WS verziót is, ezért lepett meg és egyben örülök neki!

4. piko Offline

Válasz erre: Mr. K — Például? Én egyetlen egyről tudok, a Skyrim személyében, az is mod formájában. A WS verzió...

Crusaider Kings 3, Jurassic World Evolution 2, Football Manager 2022, 2023 én ezeket próbáltam

5. Cyrus Offline Vezető szerkesztő

Érdemes néha a híreket/cikkeket elolvasni.

Xbox Gamepass és a fordítás

Aláírás:

Az élet csak egy álom, útban a halál felé!

6. Mr. K Offline

Válasz erre: piko — Korábban is voltak játékok, amit lehetett.

Például? Én egyetlen egyről tudok, a Skyrim személyében, az is mod formájában. A WS verzió esetében egyébként nem találja a telepítő a játékot, így azoknak, akik ezt használnák; manuálisan kell kikeresni az Xbox mappát, A Plague Tale mappát, majd a content mappát, s úgy telepíteni a magyarítást.

7. piko Offline

Válasz erre: Mr. K — A leírásban úgy írják, hogy kompatibilis a Microsoft Store (GamePass) verzióval is. Valóba...

Korábban is voltak játékok, amit lehetett.

8. Mr. K Offline

A leírásban úgy írják, hogy kompatibilis a Microsoft Store (GamePass) verzióval is. Valóban így van? Nem is olyan rég még nem volt megvalósítható a MS Store játékok magyarítása.

9. piko Offline

Hatalmas pacsi, eszméletlen, hogy ilyen gyorsan végeztetek.

10. NightVison Offline Senior fordító

Elérhető

11. Törölt felhasználó

Szia szerintem hamarosan fel töltésre fog kerülni csak az adminnak kell még jóváhagyni.

12. Kupszi Offline

Sziasztok,

A webes felületen az van hogy kész a magyarítás de valamiért a letöltő link nem jelenik meg, esetleg azért mert még nincs feltöltve ,vagy nálam van a hiba?

13. NightVison Offline Senior fordító

https://www.youtube.com/watch?v=AldvcxshlnM

14. NightVison Offline Senior fordító

Csináljuk akárcsak az első részt, már leszerveztünk mindent. Lehet jelentkezni hozzánk. Dobj egy mailt.

15. zakkant88 Offline

Kukkants be a "játék adatbázisba", ott azonnal választ fogsz kapni a kérdésedre.

16. DaemonXHUN Offline

Létrehoztam ezt a témakört az A Plague Tale: Innocence folytatásának, tekintve, hogy holnap este fog megjelenni. Egy alapvetően lineáris, közepes hosszúságú játékról van szó, az ilyenekre elég gyorsan le szoktak csapni a fordítók. Kérdés, hogy van-e már jelentkező a folytatás lefordítására?