Pillars of Eternity 2

Pillars of Eternity 2

hirdetés

Összesen 14 hozzászólás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz

Csak bejelentkezett, megerősített e-mail-címmel rendelkező felhasználók szólhatnak hozzá.

Bejelentkezés
  1. warg Offline Moderátor

Ismeretlen felhasználó írta lentebb, hogy készül, friss fiókkal. Nem küldött be adatlapot (amennyire tudom), azóta sem lépett be, nem írt friss infót a haladásáról. Ezek alapján elég bizonytalannak tűnik a dolog...

2. defektes Offline

...ha addig nem bírnád ki. Több mint 2 és fél éve van már hozzá. Nem kézi. Elismerem.

Mindenkinek BUÉK!

3. Munyos27 Offline

Szia ! Szeretném megkérdezni, hogy hol tartasz ? Sok híja van még ? Nem érdekes, hogy mikorra lesz kész, csak a jelenlegi állapota érdekelne, valamint az , hogy a project nem állt le . Köszönöm !

4. Grammaton Offline

Üdv!

Érdeklődnék hogy,halad a fordítás ?

5. Daer Offline

Válasz erre: Hehe 64 — Lesz magyarítás.Részben már készen van.Ez nagyjából a főjáték menüinek és küldetéseinek le...

Omg! Sok kitartást és nagy köszönet!

6. warg Offline Moderátor

Hatalmas projekt, kitartást hozzá!

7. Grammaton Offline

Várjuk, köszönjük!

8. DankoBark Offline

Válasz erre: Hehe 64 — Lesz magyarítás.Részben már készen van.Ez nagyjából a főjáték menüinek és küldetéseinek le...

:o de jó vagy, hát nagyon szépen köszönöm/köszönjük!

Végül akkor csak be kell fejezzem az első részt...

:D

9. Szemi92 Offline

Na, ez tényleg kellemes meglepetés.

Sok sikert

10. Hehe 64 Offline

:-)

Elvileg egy kép.

Aláírás:

zoli

11. De4dKn!ght Offline

Ez nagyon a semmiből jött kellemes hír. Az első rész is remek játék volt, ez állítólag még jobb. Én is vártam volna a másodikhoz egy fordítást, de eddig úgy volt senki nem kezd bele. Derült égből villámcsapás poitív hír. :)

Kitartást hozzá.

Aláírás:

Lets Game!

12. Hehe 64 Offline

Lesz magyarítás.

Részben már készen van.

Ez nagyjából a főjáték menüinek és küldetéseinek lefordítását jelenti eddig, és meglehetősen sok párbeszéd lefordítását .

A teljes játék kb. 15 százalékánál tartok eddig.

Ahhoz képest hogy 4 hét alatt eljutottam idáig, nagyjából az év végére készre jelenthetem.

Aláírás:

zoli

13. Darkezekiel Offline

Válasz erre: MadWasp79 — Ez a cím egy fogalom 2018 óta. Egy napon talán magyarul is elérhető lesz...

Én nagyon örülnék,ha valaki(k) elvállalná a magyarítását ennek a játéknak.

14. MadWasp79 Offline

Ez a cím egy fogalom 2018 óta. Egy napon talán magyarul is elérhető lesz...

Aláírás:

https://s.gravatar.com/avatar/216b145dc8a155e81e7e10af646bef6b?s=80