Válasz erre: likvidál gyula — Hi! Elég sok helytelen mondatattal (eza kisebbik gond) de sok elírással és kimaradt karakt...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz
Csak bejelentkezett, megerősített e-mail-címmel rendelkező felhasználók szólhatnak hozzá.
BejelentkezésVálasz erre: likvidál gyula — Hi! Elég sok helytelen mondatattal (eza kisebbik gond) de sok elírással és kimaradt karakt...
Hi!
Elég sok helytelen mondatattal (eza kisebbik gond) de sok elírással és kimaradt karakterrel is lehet talalkozni.
De ettől függetlenül THX a fordításért.
Petimbo:
Igen, jól lett. Két fagyás közt kitűnően fut mert csak 2 óránként dobja el a játék az agyát pedig megtehetné, hogy 10 percenként teszi.
De azt mondjuk tudni kéne mert ha i9 12900k-n, 3080-al tartja azt a 100 fps-t ultrán, 1440-en akkor azért nincs olyan jól optimalizálva.
Amúgy egy rettenetesen szar port mindenki szerint....
Szépen tartja a 100 feletti fps-t 1440 pixelen ultrán. Nagyon jól lett optimalizálva. Már nagyon vártam hogy kijöjjön PC-re.
A gyenge gépemhez képest elég jól megy a jàték nagyon nagy szeretettel várom a fordítást. :)
Értem nagyon szépen köszönöm a választ akkor türelmesen vàrom :)
Evin írta:
"Uncharted: Legacy of Thieves Collection
A menü elemek között 560 sornyi változás van, főleg a PC-s anyagok.
A feliratokat összerakták a két játékból egy helyre, így ott jelenleg megbecsülhetetlen a plusz munka. Majd ha nekem is sikerült összerakni a magyart az angol alapján, kiderül, mennyi plusz sort kapott, ha kapott."
Válasz erre: Törölt felhasználó — Szia kedves evin azt szeretném meg kérdezni hogy a fordítás kb mennyi időt vesz igénybe? M...
A fordítás évek óta kész ,mert ps-re meg lett csinálva. Át kell csak ültetnie ,de már csinálja. Nyugalom!
Szia kedves evin azt szeretném meg kérdezni hogy a fordítás kb mennyi időt vesz igénybe? Mert nagyon szeretnék magyarul bele vàgni ebbe a remek kalandjàtékba
Lehet nyugodtan küldeni a hibákat Evinnek, és idővel majd javítani fogja őket. :-)