The dark pictures anthology: man of medan

Fordítás

hirdetés

Összesen 12 hozzászólás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz

Csak bejelentkezett, megerősített e-mail-címmel rendelkező felhasználók szólhatnak hozzá.

Bejelentkezés
  1. Törölt felhasználó

Én meg kaptam a Man Of Medant ingyenes eredetibe nagyon örülök neki. Remélem több ember is szerencsével járt.Én már csak a fordítást várom de nagyon. :)

2. Törölt felhasználó

Akit érdekel:

Humble Choice októberi csomagjában most ott van a The Quarry Deluxe Edition és a Dark Pictures Anthology: House of Ashes is. Ha a többi game nem is érdekel egész filléres áron hozzájuk lehet jutni. Már csak a Devil hiányzik és elmondható mindet hozzávágták az emberekhez :)

3. Törölt felhasználó

Válasz erre: Törölt felhasználó — Azt szeretném megkérdezni hogy a Man of Medan része körülbelül mikorra várható holnap oszt...

Apró helyesbítés: 100,000db kulcsot osztanak és nem holnap hanem október 2 és 5-e közötti időszakban

4. Törölt felhasználó

Azt szeretném megkérdezni hogy a Man of Medan része körülbelül mikorra várható holnap osztanak 100 darab ingyenes Man of medant. Jó lenne ha bele esnék én is és eredetibe magyarul élvezni.

5. Keeperv85 Offline Senior fordító

Válasz erre: Cyrus — Mivel a (steam-es) játék 2023.05.24-én frissült utoljára, a fordítás meg 05.25-én lett fri...

Már reagáltam privátban, de a később érkezőknek írom akkor újra:

A tört verzió továbbra sem támogatott. Ha a verziószám egyezik a frissítéssel, ami a Steamre kerúlt, menni fog. Ha nem, nem.

6. Cyrus Offline Vezető szerkesztő

Mivel a (steam-es) játék 2023.05.24-én frissült utoljára, a fordítás meg 05.25-én lett frissítve, így kétlem, hogy a fordítással lenne gond.

75%-ban az ilyen hibákat a rossz játékverzió szokta okozni, 25%-ban rengeteg egyéb gond lehet de ahhoz meg több infóra lenne szüksége a fordító(k)nak.

Érdemes lenne leírni milyen játékverzióval próbálkozol, az jó kiindulási pont lenne a segítségnyújtásban.

A többire majd a fordító reagál.

Aláírás:

Az élet csak egy álom, útban a halál felé!

7. Tukika Offline

Válasz erre: TurboX — Jelenleg csak a "Little Hope" kész.

Little Hope lemagyarositása után crashel startup-nál a játék és ellehetetleniti a játékot :(

8. TurboX Offline

Válasz erre: Törölt felhasználó — Lassan a teljes széria kész van kivéve az elsőt.. egész nagy flash a dolog ...

Jelenleg csak a "Little Hope" kész.

9. Törölt felhasználó

Lassan a teljes széria kész van kivéve az elsőt.. egész nagy flash a dolog ...

10. piko Offline

Válasz erre: Kiss Bence — Ezt akartam én is kérdezni :)) 100% on van és utomunkálatok vannak azt látom, de mikor vál...

Amikor elkészül

11. Kiss Bence Offline

Ezt akartam én is kérdezni :)) 100% on van és utomunkálatok vannak azt látom, de mikor válik letolthetové?

12. Törölt felhasználó

Sziasztok azt szeretném meg kérdezni hogy van e màr valami közeli idő pont a fordítás megjelenésig? A vàlszt előre is meg köszönöm.