Jelentkezz be a hozzászóláshoz
Csak bejelentkezett, megerősített e-mail-címmel rendelkező felhasználók szólhatnak hozzá.
BejelentkezésÜdv. Az EPIC-es verziót valakinek sikerült magyarítani? A leírtak nekem nem működnek sajnos.
Nem értem, miért kell variálni, mikor a telepítő és a benne leírt megoldás még mindig működik.
Sziasztok! A magyarítás telepítése után a parancsikon tulajdonságainàl a -fileopenlog szöveget szóközzel kell beírni a célhoz.
Válasz erre: Satek — Az innen letöltött magyarítás Content/Paks mappában lévőt erre nevezd át: pakchunk999-Wind...
Hali.sikerült. Thx a segítséget.
Válasz erre: Satek — A virágbolti verzióshoz én úgy mókoltam meg, hogy a gépi magyarítás bat fileját használod...
Az innen letöltött magyarítás Content/Paks mappában lévőt erre nevezd át: pakchunk999-WindowsNoEditor.pak és a bat file prímán indítja magyarul.
A virágbolti verzióshoz én úgy mókoltam meg, hogy a gépi magyarítás bat fileját használod indításra a magyarítás használatához. Mindössze annyi, hogy az itt elérhető magyarítást telepíted majd a filet átnevezed a gépi oldalon lévőre és láss csodát működik.
Nem tudom, mit jelent a "világi", de a virág verziónál azt olvastam ma, hogy tökéletesen működik, ha követed a telepítő, és a telepítés utáni lépéseket leíró leírás utasításait.
Sziasztok. Egy kis segítséget kérnék. Világi verzióra lehetséges a telepítés? Mert én megpróbáltam, de nem fordítja le.
Előre is köszi a segítséget.
Hát meg gép is kell alá rendesen.
Válasz erre: Traktorrider — Gyerekek! Most ez komoly hogy ez senkit nem érdekel? Mindenféle hulladék, értéktelen játék...
Nem mondom, hogy rossz a játék, de az árát szerintem jelenleg nem éri meg.
Viszont mivel csak eredeti példány létezik belőle, így némileg nehézkes a fordítás tesztelése és frissen tartása. Szerencsére kaptam most némi támogatást, így van rá esély, hogy most akcióban be tudom szerezni, és akkor talán felgyorsulhatnak a dolgok.
A fordítás a játék megjelenése után 2 hét alatt elkészült, de az azóta kijött frissítéseket nem láttam, így csak az első napi kiadás van lefordítva. Amint lesz megbízható megoldás a visszaültetésre, és/vagy ki tudtam én is próbálni vagy kísérletezni egy megoldást, hogy elkerüljem a napi szintű "nem megy, miért nem megy?" leveleket, amikre egyébként megoldást sem tudnék adni, akkor lesz kiadva a fordítás is.
És kb ugyanez a helyzet a Dead Space Remake-kel is, csak ott még folyamatban a fordítás.
Válasz erre: Traktorrider — Gyerekek! Most ez komoly hogy ez senkit nem érdekel? Mindenféle hulladék, értéktelen játék...
Érdekelni érdekel több embert is, viszont nehezen megoldható egyelőre a grafikus motor "átszervezése" miatt a dolog. Nem úgy megy az, hogy ráfújunk és ukmukfukk már meg is vagyunk a dologgal.
Az álmok üzenetek a mélyből.
Kinek mi a hulladék, nekem pl a Calisto
Gyerekek! Most ez komoly hogy ez senkit nem érdekel? Mindenféle hulladék, értéktelen játékhoz meg van oldva pikk-pakk a dolog, de ehhez meg nem? Mondjuk minél később lesz megoldva, annál olcsóbb lesz a játék.
Hát több fórumon találkoztam azzal a megállapítással, hogy más verzió került a Steam-hez, mint az Epichez. Több mod csak úgy üzemel, ha külön Epic-hez variálják át. Ár/érték arányban jobb játékot vártam volna. Kevésbé bejárható, eléggé sztori orientált... A munkád / erőfeszítésen köszönöm mások nevében is, majd ha telepíthető lesz a magyarítás, akkor nekifutok még egyszer a történet miatt. :)
Válasz erre: makainorbert396 — Evin-hez lenne egy kérdésem. A játék magyarítás már jó ideje 100%. Megjegyzésvan hozzá fűz...
Nem tudom az milyen, nem tudom milyen forrásból van, nem tudom, mennyire megbízható. És mivel nekem jelenleg nincs meg a játék, tesztelni sem tudom, és így nem szeretném kiadni, hogy utána csak a probléma van vele.
Evin-hez lenne egy kérdésem. A játék magyarítás már jó ideje 100%. Megjegyzésvan hozzá fűzve hogy visszahelyezés megoldására vársz.
Van a gépi magyarítások csoport, félre értés ne essék nem támogatom és nem is használom azt ottani "munkákat", csupán annyi hogy ahhoz is készült gépi magyarítás, szóval megoldható a szövegek visza helyezése.
Esetleg az a modszer nem 100%-os ? Ezért nem használod és vársz egy tökéletes megoldásra? Hátha nem tudtál róla, bár ezt kétlem, de ha nem így lehet értesülsz. Valamilyen módon már most js megoldható.
Szia!
Ne add fel, nálam az epic verzióra van feltelepítve - működőképes.
(Hacsak azóta nem jött valami frissítés ami felrúgott mindent - kb. 1 éves az infóm.)