Watch Dogs Legion

Elképzelhető, hogy lesz watch dogs legion magyarítás?

hirdetés

Összesen 11 hozzászólás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz

Csak bejelentkezett, megerősített e-mail-címmel rendelkező felhasználók szólhatnak hozzá.

Bejelentkezés
  1. istvanszabo890629 Offline Senior fordító

*és ne misztifikáljuk túl a dolgot.

Aláírás:

Az álmok üzenetek a mélyből.

2. istvanszabo890629 Offline Senior fordító

Nem a népességszám miatt van ez. Nincsenek magyar kiadók, amik vállalnák a lokalizált kiadást, ennyi... és misztifikáljuk túl a dolgot.

Aláírás:

Az álmok üzenetek a mélyből.

3. leventecos Offline

Válasz erre: Anonymusx — Ne higgy el mindent amit a neten olvasol..

Nézz már utána. EA, Ubisoft is egyértelműen megindokolta a magyar nyelv hiányát. Magyarország nem haladja meg a népesség számot és ezért nem gazdaságos a fordítás. Ez már lassan 10 éve megtörtént.

4. Anonymusx Offline

Válasz erre: leventecos — ha van eszed akkor google a legjobb barátod. Ne mástól várd el. És a bele gondolsz akkor e...

Ne higgy el mindent amit a neten olvasol..

5. leventecos Offline

Válasz erre: Törölt felhasználó — Ahhoz "nemsokára" elkészül a magyar felirat.

Annak örülők, de csinálhatták volna a kedves fejlesztők is ha már mi vagyunk az ellenség benne.

6. Törölt felhasználó

Válasz erre: leventecos — ha van eszed akkor google a legjobb barátod. Ne mástól várd el. És a bele gondolsz akkor e...

Ahhoz "nemsokára" elkészül a magyar felirat.

7. leventecos Offline

Válasz erre: Anonymusx — Tudsz valami linket? Ez még a kb 20 éve elterjedt sztori? Arról olvastam valahol h kamu, v...

ha van eszed akkor google a legjobb barátod. Ne mástól várd el. És a bele gondolsz akkor elég egyértelmű a dolog. Ubisoft,EA mind elhagyták a magyar nyelvet. Még egy Kingdom Come Deliverance se fordítottak le nekünk.

8. Anonymusx Offline

Válasz erre: leventecos — Hello. Azért van ez mert legtöbb cégnél szabály a 10 millió lakosság alatt nem fordítanak....

Tudsz valami linket? Ez még a kb 20 éve elterjedt sztori? Arról olvastam valahol h kamu, vagy valami félreértésből lett ez az infó, de már nagyon rég olvastam, nem emlékszem pontosan

9. leventecos Offline

Válasz erre: Törölt felhasználó — Nem igen jelezte eddig senki. Csúnya verzió van hozzá.Ahogyan az EA, és a MS-os is már nem...

Hello. Azért van ez mert legtöbb cégnél szabály a 10 millió lakosság alatt nem fordítanak. A Sony meg azért fordít mert ő a regisztrált fiókok alapján dönt.

10. Törölt felhasználó

Válasz erre: Ityu90 — Valakinek tervben van, hogy lefordítja a játékot? Bár nem értem az UBI miért nem csinált M...

Nem igen jelezte eddig senki. Csúnya verzió van hozzá.

Ahogyan az EA, és a MS-os is már nem érdekli őket a magyar piac. Egyedül a sony lát valamit ebben a piacban hogy ők még csinálnak nagy címekhez is feliratokat. Totál nem értem a miértjét egyiknek sem. Ubit még értem mert egy csöves cég,de az EA meg a MS akik szaráig vannak dellával érthetetlen számomra.

11. Ityu90 Offline

Valakinek tervben van, hogy lefordítja a játékot? Bár nem értem az UBI miért nem csinált Magyar lokalizációt, mikor az első 2 részhez igen...