Mortal Kombat 11

Magyarítás

hirdetés

Összesen 7 hozzászólás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz

Csak bejelentkezett, megerősített e-mail-címmel rendelkező felhasználók szólhatnak hozzá.

Bejelentkezés
  1. PeeT890725 Offline

Mortal Kombat 11: Aftermath

https://zotyaforditasai.com/ ez az oldal már nekem nem jön be esetleg vki tud segíteni honnan tudom le tölteni? Vagy át tudja esetleg küldeni nekem?

Köszönöm

2. sinobi Offline

Hello.

Kérdezném, mert majd egy év eltelt közben, a magyaritás hogy áll? Kiadható e?

3. Aftery Offline

Sziasztok!

Esetleg van bármi infó hogy halad a projekt?

4. Ferke[HUN] Offline

Nagyon várom ezt a fordítást is, lehet idővel újrázom a sztorit. Köszi, Zotya előre is! :-)

5. sinobi Offline

Válasz erre: zotya0330 — Egy újabb technikai probléma adódott, ami miatt késik, egy picit a magyarítás kiadása, a p...

Szuper. akkor addig jegelem. köszi előre is. Kellemes ünnepeket.

6. zotya0330 Offline Senior fordító

Válasz erre: sinobi — Sziasztok!Inkább az illetékestől kérdezném de ha más tud biztató választ ne tartsa magában...

Egy újabb technikai probléma adódott, ami miatt késik, egy picit a magyarítás kiadása, a probléma nem nagy dolog, csak idő kell mire javítom, január első felében lesz kiadva a fordítás

7. sinobi Offline

Sziasztok!

Inkább az illetékestől kérdezném de ha más tud biztató választ ne tartsa magában.

Az MK11 magyarítás gondja megoldódott már? Vagy a készen levő 90% sem kiadható amiatt?

Köszi, előre is.