Final fantasy VII remeake

Fordítás

hirdetés

Összesen 12 hozzászólás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz

Csak bejelentkezett, megerősített e-mail-címmel rendelkező felhasználók szólhatnak hozzá.

Bejelentkezés
  1. Doom 4 Offline

Meg is jött a rebith. Most már az utolsóra fókuszálhatnak.

2. gucudisznaj Offline

Válasz erre: Doom 4 — Februárba jön pc-re csak a 2-dik kiegje. A vége még eztán jön.

Azzal tisztában vagyok. A fordításra gondoltam mert nem láttam már mióta elérhetőnek a fordítót.

3. Doom 4 Offline

Februárba jön pc-re csak a 2-dik kiegje. A vége még eztán jön.

4. gucudisznaj Offline

Sziasztok !

Lehet valamit tudni a projektről ? Elfog készülni ?

5. Doom 4 Offline

Esportokra tökéletes, még nem nagy igényű címekre. Ez a rebith konzolos cím, amíg pc re nem jön ki addig nem foglalkoznak vele. Ez nem az a konzolos részleg.

6. Törölt felhasználó

Nagyon szépen köszönöm a vàlaszt szívats. Jó kis gép az kedves Doom 4 ami kell fut rajta.

7. Doom 4 Offline

Gépigényen is csinálja a baromságot, a szar gépével akar minden trippla címet tolni 🤣🤣🤣

8. piko Offline

Válasz erre: Betyár István — Úgy nehéz rákeresni, hogy "Fonal Fantasy VII Remeake", mert pár órával ezelőtt még ez volt...

Nehéz eset a srác, mindig akar valamit, de közben mégse, mert van elég játék amivel tud játszani, picit skizonak tűnik, de neki mindig kell valami.

9. Betyár István Offline

Úgy nehéz rákeresni, hogy "Fonal Fantasy VII Remeake", mert pár órával ezelőtt még ez volt a thread neve. Látom a javítás se az erőssége...

Aláírás:

István vagyok, de szólíts csak Petyának!

(◉෴◉) Bajusz powa!

10. piko Offline

Na kezded újra? Szerintem nem kell minden jűtéknak külön topic.

11. Törölt felhasználó

Sziasztok azt szeretném megkérdezni hogy ehhez a nagyszerű jàtékhoz készül a fordítàs?