Rise of the tomb raider

letöltés probléma

hirdetés

Összesen 9 hozzászólás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz

Csak bejelentkezett, megerősített e-mail-címmel rendelkező felhasználók szólhatnak hozzá.

Bejelentkezés
  1. bobby90 Offline

Válasz erre: FEARka — Talán amikor indítod a játékot a kis ablak egyik sarkában ott van a verziószám. Próbáld me...

Kipróbáltam azért a rendszergazdaként való telepítést, megoldotta a próblémámat.

Köszönöm szépen a segítséget. :D

További szép napot kívánok :D

2. bobby90 Offline

Válasz erre: FEARka — Talán amikor indítod a játékot a kis ablak egyik sarkában ott van a verziószám. Próbáld me...

Build szám amit kiír v1.0 build 1027.0_64, a telepítőben (v1.0 build 0.0 - 2022. szeptember 27.) ír, így sajnos gonolom ezért nem müködik a magyarítás rendesen.

Ilyenkor mi a teendőm a továbbiakban? Készül ezen verzióhoz is frissités vagy sajna angolul kell vele játszanom?

A menű és az irányitás és a feladatok annyira nem is érdekelnének, hogy magyarul legyenek, engem maga a történet és a párbeszédek része érdekelne.

Ami sajnos így jelen állapotban nem müködik.

3. FEARka Offline Moderátor

Talán amikor indítod a játékot a kis ablak egyik sarkában ott van a verziószám. Próbáld meg rendszergazdaként indítani a magyarítás telepítőt, miután visszaállítottad az eredeti fájlokat, illetve a játék ne legyen a Program Files mappába telepítve, mert ott sokszor a Windows megakadályozza a fájlok módosítását.

Aláírás:

Támogatók listája: https://fearka.webnode.hu

4. bobby90 Offline

Sziasztok :D

Nekem a Rise of the Tomb Raider 20 Year Celebration magyarításnál akadt olyan próblémám, hogy a minden magyar lett a játékban a telepítés után, kivéve a beszélgetések felírata, úgye a telepítőben leírt francia felíratra váltva, nálam francia nyelven jelenik meg a felírat továbbra is.

Olyan kérdésem lenne, hogy hogyan tudom megnézni a játék a telepítőben leírt javitócsomaggal rendelkezik-e?

Ha véletlen az a javító csomagom száma aminek lennie kell akkor mi lehet a probléma a magyarítással?

5. piko Offline

Válasz erre: Cyrus — Mielőtt próbálsz segíteni, javaslom azért tájékozódj te is, mert bár a készítők oldaláról...

Mivel nem írta a verziószámot, ezért szerintem nem jogos a nekem szánt válaszod.

6. Cyrus Offline Vezető szerkesztő

Válasz erre: piko — Hali, ezért kár volt új topikot nyítni, mert a készítők oldaláról is le lehet tölteni: htt...

Mielőtt próbálsz segíteni, javaslom azért tájékozódj te is, mert bár a készítők oldaláról letölthető, de már nem aktív a csapat és csak egyel régebbi 1.06 tölthető le, ellenben a Portáról egy javított, friss változat az 1.07.

Aláírás:

Az élet csak egy álom, útban a halál felé!

7. Cyrus Offline Vezető szerkesztő

Válasz erre: Tornparadise — Sziasztok. Próbálom letöltei a játék magyarítását, de valami maitt nagyon lassan szedi és...

Ha telekom felhasználó vagy akkor a "net jó azt néztem" nem teljesen helytálló.

Javaslom olvasd el Az új portál témában a 2024. 06. 29. - 13:53:59 a 2024. 06. 27. - 18:18:12 és a 2024. 02. 11. - 10:40:01 üzeneteket. Az üzenetek tartalmaznak külsős cikkeket is amik még részletesebben leírják a problémád.

Próbáld meg letölteni olyan időszakban amikor kisebb a hálózathasználat, pl délelőtti órákban.

Aláírás:

Az élet csak egy álom, útban a halál felé!

8. piko Offline

Hali, ezért kár volt új topikot nyítni, mert a készítők oldaláról is le lehet tölteni: https://tombraiders.hu/letoltesek/download/7-rise-of-the-tomb-raider/1100-rise-of-the-tomb-raider-20-year-celebration-magyaritas-v1-06

9. Tornparadise Offline

Sziasztok.

Próbálom letöltei a játék magyarítását, de valami maitt nagyon lassan szedi és ilyen 5 napot ír mire le jönne... ez miért lehet?

A net jó azt néztem... előre is köszönöm a válaszokat.