Jelentkezz be a hozzászóláshoz
Csak bejelentkezett, megerősített e-mail-címmel rendelkező felhasználók szólhatnak hozzá.
BejelentkezésKöszi Warg nagy vagy!!!
Frissült pár napja a magyarítás, kigyomláltunk pár extra hibát. :)
Küldjétek őket tovább, ha még találtok. Köszi!
Jó kérdés... az biztos, hogy nekem lövésem sincs a tech részéhez. Esetleg a MorroHUN fórumon utána lehet kérdezni. Nem emlékszem, hogy a Skyrim esetében ki oldotta meg..
Gondolom mod alapon aka Skyrimnél esélytelen a konzolos magyarítás igaz?
Kaptunk néhány hibajelentést, a következő verzióba bekerül majd a javítás. Csak nagyon minimálisan tudtuk tesztelni a változásokat, szóval minden segítséget szívesen veszünk. Köszi!
Hálásan köszönjük a munkádat FEARka !!!
Hozzáigazítottam a 07.16.-án megjelent javításhoz a fordítást, és pár hiba is javításra került a szövegekben.
Támogatók listája: https://fearka.webnode.hu
Semmi gond Warg ! Lehet hogy egy kicsit túlbuzgó vagyok ! De ez jó, nem ? Én nem szoktam az adatlapot nézni csak a kommenteket nézni , de ezután máshogy lesz ! Ne siessetek, fő hogy jó legyen ! Köszönjük még egyszer !
Haladunk vele, de még nem látjuk a fényt az alagút végén. Amint kiderül egy nagyjából pontos százalékos érték, frissítjük majd az adatlapot.
Milyen híreket szeretnél?
Javaslom figyeld a játék adatlapját, ott mindig frissítve lesz ha bármi előrehaladás történik.
Az élet csak egy álom, útban a halál felé!
Any news ?
Válasz erre: eXr — Nekem csak annyi kérésem lenne ha megoldható, hogy normális telepítője legyen, készül mire...
Az eredeti Installshieldes volt, ez már biztos nem az lesz, - valószínűleg NSIS-es vagy InnoSetupos lesz - szóval megnyugodhatsz.
Az álmok üzenetek a mélyből.
Nekem csak annyi kérésem lenne ha megoldható, hogy normális telepítője legyen, készül mire elkészül, csak a telepítő ne olyan legyen mint az elsőben volt....
Elkezdtük a régi magyarítás frissítését. Rengeteg változás és új sor van, szóval ha működött is a lenti módszer, akkor is csak részben.
Válasz erre: warg — Kaptam egy olyan infót, hogy a régi magyarítás elvileg működik az új játékkal.Régi Oblivio...
Sajnos nekem ez az ügyeskedés nem csinált semmi sem. Nem lett magyar a Remastered egy sora sem.
Bemutató: https://www.youtube.com/watch?v=e8xAKokmSn8&lc=UgxoUfPqOAbKw8DfT8N4AaABAg
https://www.youtube.com/watch?v=4A9oMOem2t4
Legmélyebb tisztelettel, kíváncsian várom a fejleményeket. Köszönjük!
Szintén beállok a sorba, hogy előre én is megköszönjem. Vétek lenne egy már elkészült remek fordítás nélkül nekivágni ennek a mókának.
Válasz erre: warg — Még van pár technikai elintéznivaló, aztán néhány sráccal nekiállunk az átnézésnek. A menn...
Nem baj ! Én már azt is köszönöm , hogy foglalkoztok vele !
Válasz erre: Munyos27 — Szerintem azért nincs ékezet mert az Unreal engine 5 nem kezeli a régi Oblivion betűtípusa...
Még van pár technikai elintéznivaló, aztán néhány sráccal nekiállunk az átnézésnek. A mennyiségről egyelőre semmit sem tudok.
Szerintem azért nincs ékezet mert az Unreal engine 5 nem kezeli a régi Oblivion betűtípusait. De ez egy tipp ! Teljesen új a betűtípus a Remasteredben és valóban kerültek bele új szövegek is. Csak az a kérdés, hogy mennyi ? Egyébként "ki" vagy "kik" foglalatoskodnak vele ? Megvárjuk ! Nagyon köszönjük előre is !
Válasz erre: warg — Közben azt mondták páran, hogy ez a lenti módszer csak félig-meddig működik, szóval igyeks...
Én kipróbáltam a morrohunos magyarítást is ugyan megy de hibásan és hiányosan és nincs ékezet sem.Gondolom az eredeti játék is módosult közben és úgy került rá az új motor
Üdv! Jelezni szeretném hogy nekem nem indul meg a letöltés a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered-nél, Nézetek már rá légyszives nálam van e a gond vagy nem. Minden más amit próbáltam simán lejött ezt el se kezdi csak próbálkozik... Esetleg máshonan nem e tudom letölteni? Köszönöm.