Borderlands Game of the Year Enhanced MAGYARÍTÁS

PC magyarítás

hirdetés

Összesen 4 hozzászólás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz

Csak bejelentkezett, megerősített e-mail-címmel rendelkező felhasználók szólhatnak hozzá.

Bejelentkezés
  1. Törölt felhasználó

Válasz erre: M8RT1N — Heló , engem nem érdekel semennyire a online része a játéknak , de van jelenleg működő mag...

Már volt korábban hozzáigazított magyarítás, de már meg nem mondom ki és hova tette fel.. a régi gépemen megvan szerintem. Ha sikerül megtalálni egyszer megosztom (ha addig más nem teszi meg)

2. M8RT1N Offline

Heló , engem nem érdekel semennyire a online része a játéknak , de van jelenleg működő magyarítás a játékhoz ? köszi a választ előre is

3. istvanszabo890629 Offline Senior fordító

Van fent Discordon egy verzió, ami elvileg használható. Foglalkoztunk vele többen is, legutoljára én csinálgattam ha úgy jött ki az időm, de abbahagytam mikor felkapták a hírt, hogy a 2k frissítette az EULA-t (természetesen miután kikaparta pár játékából a háttérben futó 2k Launchert). Az EULA szerint adatokat gyűjthetnek a számítógépekről a kompatibilitás és a piac felmérése érdekében, meg hát állítólag egy új anti-cheat rendszert is alá akartak pakolni (a teljes széria alá), így hát úgy döntöttem, nem ér annyit, hogy bannoljanak bárkit is, vagy hogy jogilag utánunk nyúljanak.

Ezzel kapcsolatban a Steamen is volt egy közlemény talán, hogy nem minden esetben gyűjtenek adatokat és stb, stb. Szóval nem egyértelmű a dolog, és nem túl bizalomgerjesztő, hogy kiemelték, csak az olyan modokat érintheti jogi lépés, ami módosítja az élményt. Egy fordítás pedig pont az élményt módosítja.

Aláírás:

Az álmok üzenetek a mélyből.

4. Mr4r0n Offline

Sziasztok!

Lehetséges, hogy valaha lesz használható fordítás az Enhanced verzióhoz? Szerintem megérdemelné a játék. Nyílván teljesen egészében nem lehetne atültetni a régi fordítást, de azért jó lenne.